Arabamın son sürati düşük???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim cicim de aldığımda da 200 diyordu şimdi de 200 diyor.... :) hatta lpg ile hehehehee :)

erzurum eskişehir arası otoban da yok abi naptın o kadar basılır mı...
*******************************/288100 ;)

ben o süratı tipo 1.4 ile gayet rahat yapıyordum.fabrianın veriği son sürat 190 km.hep düşünürü 220 kadran var araçta peki neden son hız 190 diye.bulduğum cevap güvenli sürüş için oldu hep.(kendi yorumum bu şekilde)ben düz yolda 190ı gördüm astra 1.6 ile.fakat yokuş aşağı değil.kimi ustalara göre motor tam açılmamış fikri mevcut.bence yüksek devirde vites değişimine git.bakalım ozamanda 180 de takılacak mı bir bak.valla en kısa zamanda bende deneyecem bakalım kaça kadar çıkabiliriz. birzamanlat vectra gls ile (2.0)kadranı devirmiştim sonuna kadar.bence astra ile de devrilmesi gereki,yor

aslında ben şunu merak ediyorum acaba 1.vitesten itaberan hızlanarak son sürate ulaşmak ile mesela 90 km ile giderken 5. viteste gazı köklemek arasındaki son sürat aynı mıdır?

erzurum eskişehir arası otoban da yok abi naptın o kadar basılır mı...
*******************************/288100 ;)

Walla gördüğüm her düzlükte bastım desem yalan değil elimden geldiğince bastım arabanın gazına ama dediğim gibi gazı köklememe ramen 200 düzde hiç göremedim ama sanırım bu motor yıllanınca son süratide etkiliyor düzgün bi temizlik falan olsa danırım 10 hatta 20 kmre son süratte etkiler yani şunu anladım 260 kadranı olan arabayı alancaki rahat rahat 220 yi görsün....... yakıtıda tahminen 200 kmrede 60 milyon falan yaktı önceden yani erzurum eskişehir arası basmadım 85 - 90 kmre ile geldim 30 milyon falan yakmıştı 200 kmrede

bu yaz muğla otobanında 200 u rahat gördüm 1.6 astrayla araçta 2 kişiydik hafif yüklüydü yanlız..

180 de 4 biter kesici ile beraber 5 e atarım 230 u görürüm. fazlası gereksiz.

buda GSİfarkı olsa gerek 4 180

bende gecen yaz 215 km 4 kişi izmir yolunda gördüm ama şimdi her gece gebzeye gidip geliyom
basıyom ama 185 km yi geçmiyo ben bunu baskıya ve yanma veya yakma sistemine baglıyorum

bu hızı doganlada yapıyodum çok rahat ama 1.4 araçta km saati yükseldikce yakıt da tam tesine düşüyor yaww

izmir aydın otobanında 2 kişi warken 260 gördüm ve öyle gittim bir süre ama dediğim gibi otobandı hız felakettir ama trafik hayattır arkadaslar araçların son hızları konusunda fabrika verilsi diyelim 200 dedi o hızdan sonra arabadan hiç bi sorumluluk v e güven beklemeyin zaten uretici ona karısmaz yani

zaten hiç birimiz sanırım servise gidip 240 la giderken arabanın şurasına şöle oluyo burasına bööle oluyo demeyiz..O sürratle başınıza gelebilecek herşeyin tek sorumlusu kendinizsiniz..O sürrate çıkan biride eminimki bunun bilincinde çıkıyordur..Azrail le mukavele imzalayanınız varmı bilmiyorum tabi..

Geri