Arabamın ruhsatını kaybettim ne yapabilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnjoY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnjoY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün arabamın ruhtasını kaybettim fakat ruhsat evin içinde. evin içinde aradım aradım bulamadım. ruhsatın evinn içinde olduğunu biliyorum fakat evde çok köşe bucak girilmeyen yerler var oralara kaçtıysa kötü. eğer ruhsatı bulamazsam ne yapabilirim. yeni ruhsat çıkarmak kaç paraya mal olur.

karakola git tutanak tuttur sonra gazeteye ilan vercen sonra gitcen emniyetten çıkarcanaraç muaynesi falan yeniden yapılcak

Başka eve taşın ve bul ruhsatı ama yine de yeni ruhsat işine girmeyin demiş arkadaşlar size :)

usta gıydıgın ceket ve gomlek ceplerıne bak dolabındakı kesın orda kalmıstır takım elbıse felan..

usta gıydıgın ceket ve gomlek ceplerıne bak dolabındakı kesın orda kalmıstır takım elbıse felan..

aynen oyle 10 gun boyunca kimlik aradım evde. montun ust sol cebinden çıktı. bense kitapları bile yıkıp tekrar toplamıştım.

Bulamassan işin zor.
Her şeye sıfırdan başlayacaksın, sadece sigortacına gidip zayinden dolayı poliçeniyeniletebilirsin. Bunun dışında yeni ruhsatta olduğu gibi fenni muayeneye gireceksin . dört yüze yakın masrafın olur . Bir kaç gün arabanı kullanmayıpbulmaya bakacaksın.;)

aynen oyle 10 gun boyunca kimlik aradım evde. montun ust sol cebinden çıktı. bense kitapları bile yıkıp tekrar toplamıştım.

senın gene ıyıymıs bızım arkadas nufusu kaybettı 1 sene aradı meger takım elbısesının cebındeymıs yenı kımlıgı cıkardıktan 2 gun sonra bulmasıda ayrıca bı olay tabı:)

Malesef bu olay bir kerede benim başıma geldi... sigortayı yeniden veriyorlar ama muayne ve diğer işleri yeniden yapman gerekiyor... 300 civarında masrafı var hemde 1-2 gün uğraşıyorsun bu iş için... karakola gidip tutanak tutturmuştum ben sonradan başıma bir iş gelmesin diye... ama gazete kayıp ilanı istemiyorlar yenisini çıkarmak için...

zaten pek kullanmıyorum astrayı. inş bulurum ne diyim bakalım 1-2 gün arayacağım yoksa işimiz var dediğiniz gibi

Geri