arabamın lastiklerini indirmişler:((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun...mahallenin haşarı çocuklarıdır onlar...

aracın sağında duvar vardı tekeri çıkaramadık mecburen biraz geri aldım arabayı okadarcıktan bişey olmaz sanırım.

bende bir gün patlak lastikle mıcırlı asfaltta 1 km yol yapmışım farkında olmadan jantın üzerinde gitmişim. inanın hiç anlamadım patlak olduğunu:) sağ arka lastikti. çivi girmiş. Lastikçi geldi söktü tamir etti. jantın bastığı yerler hafif aşınmış ama sorun yok dedi lastikçi. 6 aydır kullanıyorum. üstelik lastikler 5 yıllık michelin, kılcal çatlaklar bile var üzerinde:) bir yıl daha kullanmayı düşünüyorum. bişey olmaz inşallah

geçmiş olsun bizimde çok geldi başımıza hafta önceki aracımda bir haftada 3 kere indirdiler ben gittim şişirttim

neyseki lastiğinizi yarmamışlar.

bende bir gün patlak lastikle mıcırlı asfaltta 1 km yol yapmışım farkında olmadan jantın üzerinde gitmişim. inanın hiç anlamadım patlak olduğunu:) sağ arka lastikti. çivi girmiş. Lastikçi geldi söktü tamir etti. jantın bastığı yerler hafif aşınmış ama sorun yok dedi lastikçi. 6 aydır kullanıyorum. üstelik lastikler 5 yıllık michelin, kılcal çatlaklar bile var üzerinde:) bir yıl daha kullanmayı düşünüyorum. bişey olmaz inşallah
benim bundan önceki lastiklerde michelin di ve 5 yıllık lastikti yankalarında baya bi çatlaklar vardı için rahat etmedi değiştirdim 1 ay önce size tavsiyem lastikleri en kısa zamanda değişin.

Geri