arabamın lastiklerini indirmişler:((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lastiklere bi zarar gelmemiştir eger öyle halde arac sürülseydi kullanılsaydı lastikleri yararbilirdiniz... ama hiç kullanılmamış bişi olmaz...

aracın sağında duvar vardı tekeri çıkaramadık mecburen biraz geri aldım arabayı okadarcıktan bişey olmaz sanırım.

Son düzenleme:
tesadüf resimleri buldum 3 yil kadar önceydi . yani bu arabamda degil önceki arabamda oldu.

47477887126.jpg
47477887127.jpg
47477887128.jpg
47477887129.jpg
47477887130.jpg

47477887132.jpg

tekrar geçmiş olsun kötü bir durum.

aksesuarcılarda var yada lastikcilerde hatta migrosta bile vardı bi ara

teşekkürler bu akşam lastikçiye gidicem kontrol ettirmek için sorayım varsa alırım.

yok emrah ebi ben benim için demiştim ekonomi şart... BMW e39 hayranıyımdır ama işte lant olsun BU İÇİMDEKİ EKONOMİ SEVGİSİNE...

ayrıca ahmet abi okadarcık bi sürmekten dediğin gibi bişi olmaz ben uzun mesafeden bahsetmiştim yani yolda lastigin patlar gitmek icap eder işte ozaman kötü olur...

allaha şükür yolda hiç lastiğim patlamadı umarım patlamazda. zaten bagajımda herzaman stepnem var patlak lastikle yol gitmem stepnede patlarsa ararım yol yardımı gelirler:D

geçmiş olsun bizimde çok geldi başımıza hafta önceki aracımda bir haftada 3 kere indirdiler ben gittim şişirttim

Geri