Arabamin camini kirmişlar sabah sabah

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dun sabah uyandım arkadaşlar işe gitmek için aşağı indim birde ne göreyim arabanın camını kırmışlar.neye uğradığımı şaşırdım arka kelebek camı kırılmış yetmemiş buyuk camınıda kırmışlar kapının arabanın içine baktım herşey yerli yerinde cd çalar vardı duruyor koltuğun altında car300 kaset çalar duruyor el freninin altında arızalı nokıa6300 var duruyor benim araba staıon bagajda bakırlar var duruyor bakıları hurdaya verse 700 lira rahat alır .ben bi anlam veremedim sadece arka koltukların sırta gelen kısmında çamurlar var.neyse küfürün biri bin para tuttuk sanayının yolunu gittim cam servisine camın biri var diğeri yok sipariş verdiler gelecek benim aklım hala neden kırmışlarda birşey almamışlar hatta karıştırmamışlar bile derken evden annem aradı eve polisler gelmiş sizin opel astra aracınız varmı diye sormuş annemde bizim aramaız var ama opelmi astramı bilmem demiş ne renk demişler kırmızı demiş oğlunuz karakola gelsin ifade versin demiş dun akşam bizim orada bayrampaşada göz hastanesi var oranın guvenlik görevlisini bıçaklamışlar bıcaklayan şahıs kaçmış bizim sokağa benim arabanın camını kırmış girmiş içine saklanmış sonra bunu yakalamış polisler buda anlatmış bu sokağa girdim kırmızı bi araba vardo opel onun camını kırdım saklandım diye gittim karakola polisler sordu bu adamı tanırmısın bi ilişkin varmı diye ne tanırım ne iişkim var dedim bildiğim tek şey camımı kırıp bana ödettiği 180 lira var dedim madem saklanacaktın camı ne kırıyorsun gir arabanın altına saklan şerefsiz yemeden içmeden 180 lirada ettin bizi:mad:

Ekli dosyalar

• Photo-0006.webp
    Photo-0006.webp
    46.7 KB · Görüntüleme: 111
Geçmiş olsun kardeşim

Geçmiş olsun arkadaşım.

çok geçmiş olsun sanırım laptop falan arıyolar

çk geçmiş olsun arkadaşım zararını dava ile hırsızdan isteyebilirsin ama seni çok uğraştırır...

Geçmiş olsun İlker. Araban bilmeden suçluya yardım ve yataklık yapmış. Durduk yere can ve cep sıkıntı işte.

Geçmiş olsun

geçmiş olsun...metropolde yaşamanın verdikleri..ben kızmıyorum artık alıştım..gülüyorum sadece

Geçmiş olsun...

geçmiş olsun öyle bi hale geldi ki artık bırak sokakları evlerin bile güvenliği kalmadı malesef :(
şu bekçilik sistemini neden kaldırdılar ki ? en azından caydırıcı oluyodu tekrar gelmeli bence

Geri