arabamın bagajı su alıyor sizdede böle bir durum varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selvi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forum insanları anlayamadıgım bi şekilde arabamın bagajının sağ tarafına yağmur yagdıgında su giriyor ve nerden girdigini bulamadım sizce nerden girebilir bu su yada daha onceden boyle bir olay başına gelmiş varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkurler bu arada aracım astra g nb njoy

konuyla alakalı cok yazı var aratırdan daha hızlı sonuc alırsın

yagmur suyumu yoksa kalorıfer petegı sızıntısımı?

su alan bölüm tam olarak nerede yandamı tabandamı

bagajın girişinde sağ tarafında bagajın tabanında ama yanlardada varmı bilmiyorum zaten bugun bagajı actıgımda acayıp nem kokuyordu bu iş gerçekten canımı sıktı ayrıca giren su yagmur suyu

Arka stop kapaklarını açıp baktınmı. Kasanın içinden yukardan mı geliyor.
Astra F vardı oda aynıydı cok aradım bulamadım. Arka stopların üzerinden de olabilir.
bagaj kenar lastiklerinde darbe varmı. ben onları söküp içlerine vazelin sürüp geri kapatmıştım
sag tarafı açıp hortumla su tutup bakmak lazım tam nereden alıyor.

SENİZN KONUYU ANLADIM ARKADAŞIM bagajda eklem yerleri var cızık halinde 6 7 cm uzunlugunda punta yerlerinden alıyo bi arkadaşımdada aynı olmuştu yagmur yagdıgı zaman bagaj su alıyordu boyacı gidersen ufak bi macunla ustune rutuşla bu işi halledersin. astralarda genelinde oluyo bu konu.

Bagaj lastiği eskimiş olabilir arka lambalardan alabilir...

Katılıyorum

:good:
Bagaj lastiği eskimiş olabilir arka lambalardan alabilir...
Eyup un dediği gibi lastiklerden bence.bende vectrada aynı sorun vardı.Sorun,bagajla arka camın birleştiği yerdeki lastikten kaynaklanıyordu.Bagajın solu devamlı islanıyordu yıkadıktan sonra.Baktım çöp,toz,yaprak vb şeyler lastiğin tam yerine oturmamasına neden olmuş.taktım halloldu sorun.bnece bagajın lastiğindendir.

bagaj fitilinden olabilir ama ona bakmışsınızdır herhalde

aynı sorun benim astra g kasada vardı sıfır aldığım günün ertesi sabah arabayı yıkadım bagaja su akıyordu sonra camcıya götürdüm arka camı söktüler fabrika camın her iki tarafını yapıştırmamış yeniden siyah renkte silikon gibi bir yapıştırıcıyla camın çevresini silikonladılar kasaya yapıştırdılar mükemmel oldu

Geri