Arabamı Soydular :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AvO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"i" si düşmüş "rmsher" i ne yapacaklar ben onu çözemedim...

Bir tanıdıgımın evinin önünden 94 toyota corollasının radyotörünü çalmışlardı.

Arkadaşlar çoğunuzun başına gelmiştir belki ama benim başıma ilk kez gelince şaşırdım.Sabah aracımın yanına gittiğimde önce antenin çalındığını farkettim ama etraflı bakınca ufak tefek ne var ne yok gitmiş :D Çalınanlar;Silecekler,Sibop Kapakları,Çıtalarda bulunan CD yazıları,Arkadaki irmsher yazısı (i harfi önceden düştüydü) Radyo Anteni ve son olarak Tavanda bulunan bavul felan koyduğumuzda bağlama yerlerini örten sürgülü plastikler.Mahallede çocuklar yaptı desem bu kadar detaylı yapamaz en kötü ihtimal silecekleri sökemezler.Hala çok şaşkınım.Hepsini geçtim inş.tavadaki plastikleri bulabilirim parçacılarda.Yapanı ise anmaktan başka birşey yapamıyorum:mad:

geçmiş olsun böyle bir hırsızlığı ilk defa duyuyorum ne yapacaksa bunları gariban tuningimi?

benim tepe bagaj vidalarını örten kapakçıklarında 2 sini kırarak almışlar ama servislerde bulunuyor,boyasız olarak satılıyor.Boyası takması işçiliği yine 100 den aşağı tutmaz derim ben.

bazen şeriat gelsin die düşünmüyor değilim hani...alın terimizle kazandıklarımızı böyle kaybedince... :mad:

aynennnnnn

gecmiş olsun benım arkadasın jantlarını aracın ustunde caldılar yer ankara
sıbop kapakları artık calarlar yaz geldı bısıkletlı cocuklar gelıp gelıp calıyor serfsızler:D
metal kapak dayandıramadım sımdı sıtenın etrafında kamera taktılar aslında taksam yakalarım da yakalasan ne olcak anası babası terbıye vermedıkten sonra

vay şeref haysiyet fukarası insanlar...arkadaşın dediği gibi o sibop kapaklarını hava alan yerlerine montelesin adi herifler.yazık günah yaw.

Benım aracı 1 gun sokakta bırakdım üstdekı tavan cıtaalarının ortalarındakı 4 kapakcıgı sokmusler servıse sordum tanesı 50 lira dedi , kronık hastalık dedıler bu opellerın sagını solunu sokuyolar dikkat etmek lazım :(

Geçmiş olsun böyle ufak tefek şeyler çok can sıkıyor.

Üst komsumuz 2006 da sıfır astra aldı 1 hafta sonra aracı takoza kaldırıp jantla rı aldılar şok olduk

Geri