arabami satayim mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta 1.7 cdtı ları var kı sahıbınden de satılık var 4 kapı 1.9 lar tek kapı oluyor hep benım hayalımde hep 1.7 cdtı astra var 100 bg dıo ama chıp e tepkısı bnece cok yuksek olucaktır 1.7 motor var uzerınde sonucnda sat bunu al bı tane onlardan tamam ıste tup felan ugrasma tup tkatırcan yok benzın atcan yarım depo olcak yok tıkancak sılkelıcek yok turboyu bozcak kafan rahat olsun al bı 1.7 cdtı...

2.0 TDI Golf alın bence ???

tupude fazla istemiyorum sebebi aracin cok yakmasi tupu taktircam zirt pirt biticek.. ve 500 ytl yakiyor. tupte gercekten cok fark etmicek ve bi suru işi var yeniden muane fln fln.. arada kaldim
aracın muaynesine kadar tupu işletmessın olur bıter gecıcı belge verır onunla dolaşırsın ;)

Değerli eski dostum,

Astra turbo aracınının da önceki aracın gibi çekişten düşmeyeceğine emin olabilirsin.

Aracını lpg montajından önce ve sonra istersen Dinamometreye sokarız :)

Sızdırmazlık raporu ve Araç muayenesini sorun etme, artık onları bizler çözüyoruz...

Saygı ve sevgilerimizle,

Kaan Arslanlı

MOCAN OTOGAZ LTD. ŞTİ.

ovunc mocan benden sorulur.. ovunc abilerde taktirmiştim onceki arabada taktirmiştim.
ve tupe gecince hic bir fark yoktu cekiç bakimindan hem guc bakimindan.

Değerli eski dostum,

Astra turbo aracınının da önceki aracın gibi çekişten düşmeyeceğine emin olabilirsin.

Aracını lpg montajından önce ve sonra istersen Dinamometreye sokarız :)

Sızdırmazlık raporu ve Araç muayenesini sorun etme, artık onları bizler çözüyoruz...

Saygı ve sevgilerimizle,

Kaan Arslanlı

MOCAN OTOGAZ LTD. ŞTİ.

:good::good::good:

tup en iyisi gibi ben tupe geciorum

2.0 turbom la, Lütfen Peşimden Geliniz (LPG) :)))
LPG

Geri