bncede sat abiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
230 bin çok olmuş ,yeter bu kadarsat gitsin
bende ondan korkuyorum daha oncelerıde temızlıgınden dolayı ısteyen olmus ama km den korkmuslardısıcak paraysa hiç düşünme sat sonradan sen satmak istersin bu sefer alan olmaz
Tekrar buna yakın bir model araç alacaksan, aracından da memnunsan SATMA. Huyunu suyunu biliyorsun. Alacağın yeni araca mutlaka bir harcama yapacaksın (en azından noter, ruhsat işlemleri var), ikincisi alacağın düşük kilometreli aracın kilometresinin orjinal olduğuna ne kadarl güveneceksin, etraf cambaz sahtekar dolu. Model yükseltmeyeceksen bence değmez. Hem 230.000 km vectra için fazla sayılmaz. Eskidenmiş 100.000 km civarında motorun bitmesi. Yeni teknoloji motorlar bakımını yaptığın sürece harikalar yaratıyor.
sat gitsin Bülent abi, dediğin gibi ayrılmak zor olabilir ancak bencede km. fazla ve Mahmut'un dediği gibi sıcak para geçer eline..
hele bir sat (kii sanırım satıyorsun bugün) buluruz sana bir araç, orasını dert etme.. baksana, bu konuya 30kişi mesaj yazmış.. herkes 1-2 araç bulsa, illaki çıkar birtane beğendiğin bir araç..
hayırlı olsun şimdiden...
Abi bence de sat km yüksek bi de bu ayarda araba bakıyorsanız değişiklikte olsun diyorsanız omega olabilirmi?
japona gırmem dıyorum ama vw dusundurucu bora yada 1.8 t passatda olabılır vectra b1 oncelıklı dusuncemsat ama b kasa alma ww passat ya da honda al rahat rahat bin b kasa alacaksan km si fazla bile olsa niye satıyorsun sonuçta bildiğin araba
Bence de sat Bülent abi, bir malın alıcısı çıktı mı vereceksin gidecek. Benim arkadaşımın mercedes arabasına çok iyi fiyat verdiler, satmadı. Şimdi bütün sitelerde ilanı var ama araba satılmıyor.
Ama Savaş abinin dediğini de yabana atma, eğer model yükseltmeyeceksen maceraya atılmanın bir alemi yok.
Her türlüsünde hayırlısı olsun...
2.0 motor230.000 1.6lik motor icin epey cok, hemde hazir müsterisi varken , ki, verdigi fiyat fena sayilmaz, sat derim.