Arabamı çizmişler:(

Çok geçmiş olsun benzer bir olay benim eski arabamda başıma gelmişti.İnsan görünce şok oluyor ya.

Çok geçmiş olsun bence de fotoğraflı kanıt alıp boyatın satarken lazım olur ;)

içimden geçenleri yazmıyorum malum çünkü :mad:

geçmiş olsun kardeş ne yazıkki böyle insanlar var toplumda bende çok çektim bunlardan

sağolun arkadaşlar çektim fotoğraflarını..ama gerçekten yazık oldu ilk arabamdı almışken düzgünü olsun diye izmirden yozgata 2000 km yol teperek aldım geldim..
ama insanımız gerçekten bazen kansız olabiliyor,çekemediler diyorum ben..
Babam boyatmayalım macun atsınlar nazar boncuğu gibi kalsın diyor ama o şekilde daha da göze batacak..bilmiyorum ne yapacağız,iyi bi, usta denk getirip lokal boyatayım diyorum ama kime götürdüysek gözü kesmedi metalık olunca tutturamıyoruz hocam diyorlar..
araba evladı gibi oluyor adamın derlerdı de gülerdim:)

Çok geçmiş olsun Bizim arabayıda kapı önünde dururken veletler dokuna dokuna çize çize geçiyorlar ama ne çare istediğin kadar uyar bu yaz memlekete gitmiştik Yaylada kazlar arabanın başına toplanmış heryerini gagalarıyla didmeye çalışmışlar özellikle ön iki çamurluk çizik hep bakalım pasta cila ile çözüm bulabilecekmiyiz :(

al bendede o kadar benim arabayı çizmekle kalmamışar sticker imide sökmüşler :(

Ben öğretmenim arabamın çizilmedik bir tavanı kaldı. Tabi baktım moral bozacak gibi değil ben de takmamaya başladım. Çocuklar dedim arabanın motoru benim kaportası sizin. Okula kamera falan aldık gelip evin önünde çizdiler. Dedimya takmıyorum. İnanın takmıyorum. Nedir yeni bir araba düşünmüyorum. Biraz daha çizsinler fotolayıp boyatırım. Bazı mesleklerin böyle handikabı oluyor. Aslında Nissanın yeni çıkardığı kapanır boyalı arabalardan almak lazım. Veya o boya diğer arbalarada uygulansa fena olmaz. Çiz o güneşte 1 saatte kapansın.

böylelerine kesecegin cezanın bir suc teşkil edilmeyecek diye bir yasa cıksa keşke....

kaskonuz yokmuydu ?

vay arkadas ya ne anlarlar araba cızmekten a****bebelerı,serefsızler bunları meydanda asıcaksın bı yerlerınden ıbret olsun

Geri