Arabamı çizmişler:(

ya inanın bir kaç gündür benim içimde vardı böyle şeyler o yüzden arabayı kapalı otoparka alıyorum,sanada çok geçmiş olsun kardeşim sıkma canını yinede.

geçmiş olsun. dertleri nedir anlamıyorum. benimde başıma çok geldi. araba almaya korkar oldum.

geçmiş olsun.. Allah öyle insanların belasını versin

çok geçmiş olsun aynı çizikten biizm combo nun kaputunda da var koca bir çarpı insanlar çok kötü çok ne geçti eline şimdi çizdin o arabayı Allah ından bulsunlar

geçmiş olsun hocam, seni gerçekten senin gibi arabasına bakan bizler anlayabiliriz.

Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye çok güzel bir söz söylemiş atalarımız.

Mutlaka resimlerle ispatla boyatmadan önceki ciziği, arşivinde dursun hocam.

Geçmiş olsun kardeşim... Benim kaputada esra yazmışlardı hala duruyo :D

çook geçmiş olsunn

insan gözünden sakınırken böyle oç ları yüzünden morali bozuluyor. bizimde daha 1 haftalık "0" km aracımızın üzerini sprey boyayla boyamıştı kanı bozuklar....

geçmiş olsun...

yapanı yakalayacan, soyacan sonra önce göbeğine çarpı işareti koyacan jiletle sonra sırtına kocaman çarpı işareti yapacan sonrada alnının tam ortasına yapacan gene bastıracan jileti ki uzaktan baktınmı görünsün diye. ömrünün sonuna kadar her aynaya baktığında o arabanın kaputu gözüne gelecek...

Geri