Arabami çizdiler :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaa altüstü bir araba neden bu kadar beddua okuyorsunuz anlamış değilim.
Beddua okumak bu kadar kolay değil arkadaşlar vebali ağırdır...
yazıktır günahtır biraz hoşgörülü olun

pasta cilayla olur biter 10 ytl ye mal olur sana sadece

yapma lnd esnaf adamsın emeğin ne olduğunu senin en iyi bilmen gerekir sen değilmisin kötü esnaflara saydıran bunu yapan onlardan farklı mı?

arabya indim sabah bi baktım beyaz bi şey toz falan zannettim elimle sildim bi baktım çizik içim bi kötü oldu yaşayan bilir

Geçmiş olsun arkadaşım..Sinek ufaktır ama mide bulandırır...Fazla dert etme ama pasta falan düzeltirsin bir şekilde

ya bizm araba metalik renk bide öle bi renkki rötüş kalemi fln yok :( orya sticker yapıştırmayı bile düşündüm ama öle bi yerki hiç sticker gitmicek yer

aynı olay benim başımada geldi yaklaşık 1.5 ay önce.sabah bi kalktım hevesle aracıma yanaştım.bi baktımki aracın kaputunda uzun uzun birkaç çizik.kimisi derin kimisi hafif sıyrıklar.kesinlikle kasten yapılmış.o kadar sinirlerim bozulduki anlatamam arkadaşlar.neyse tanıdık bi abimiz vardı.ona verdim.20 ytl ye halletti.çiziklerin üzerine ince bi rötüş atıp pasta çekmişler.çok güzel olmuş.dibine kadar girip bakmadıkça hiçbirşey belli olmuyo.bu şekilde yapmanı tavsiye ederim sanada.bu arada bu vicdansızlığı yapanlarıda Allah'a havale ediyorum.

öyle ama inasanın içi gidyor okdr para verip alıyon hıyarı teki gelip çiziyor bnmki kasti bişeye benziyor hemde

yaa için gidebilir küfür edebilirsin öldürene kadar dövebilirsin ama bela okumak iyi değil yanlış demek istiyorum ben
yapma lnd esnaf adamsın emeğin ne olduğunu senin en iyi bilmen gerekir sen değilmisin kötü esnaflara saydıran bunu yapan onlardan farklı mı?

Evet emeğin ne olduğunu cook iyi bilirim,kötü esnafada söverim küfür ederim.
ama bela okumam o yüzden ikiside aynı

benim demek istediğim bela okumayın arkadaşlar vebali ağır çünkü;)

ya bizm araba metalik renk bide öle bi renkki rötüş kalemi fln yok :( orya sticker yapıştırmayı bile düşündüm ama öle bi yerki hiç sticker gitmicek yer
benim aracın rengi de metalik füme.gayet güzel çekinmeden yaptır bence.genede sana kalmış bişey.

bakalım ne olacak bi ara sanyiye gideyim

Geri