yağına suyuna her şeyine özen göstermeme rağmen aracım hakkını vermiyor opcom la bakıyorum sıkıntısını da soylemiyor tüpten kaynaklı bazı sıkıntılar oluyor sabahları ilk çalıştırmada ayar yeni zamanla düzeleceğini düşünüyorum asıl derdim hani motor kapagını açarsın arabadan temiz aynı ritimde bir ses gelir ya aldım alalı benim arabanın sesi böyle bi azalıp bi çoğalıyorr boyle saat gibi derler ya oyle değilde sanki nefes alıyormuş gibi benzindede gazdada aynı devir düşüp çıkıyormuş gibi ama devir saatine yansıyacak kadar değil geçen satılığa cıkardım usta motoru gayet ii dedi ben bile inanmadım şöyle bi usta baksada bu arac düzgün çalışmıyor surada sıkıntı var dese parası neyse verip yaptırasım var
acaba bende mi sıkıntı 1.2 corsa d aracı olanlar sizin motorunuzda nefes alıyor mu çalışma prensibi mi bu dısardan anlasılmıyor yanlız kaputu açıp motora bakmak lazım ustundeki tireşimdende belli oluyor
acaba bende mi sıkıntı 1.2 corsa d aracı olanlar sizin motorunuzda nefes alıyor mu çalışma prensibi mi bu dısardan anlasılmıyor yanlız kaputu açıp motora bakmak lazım ustundeki tireşimdende belli oluyor