Arabama xenon takmayi kafama koydum yardimlarinizi bekliyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selvi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
FORUM İNSANLARI 2003 ASTRA G ENJOY ARABAMA XENON TAKMAYI KAFAMA KOYDUM! önceden kesinlikle xenona kesinlikle karşıydım fakat bu gece metalik astrada gördüm acayip yakışmış bende takmaya karar verdim!hangi marka sorunsuz olarak aracıma uyar yani arıza ısıgı yakmaz? hangi marka ne kadar? nasıl montaj yaptırabilirim? 6000lık 8000lık hangisini tercih etmem gerekir? renk markadan markaya değişirmi 6000lık ve 8000likte? tam beyaz veya hafif maviye çalan renkmi daha iyi aydınlatıyo? ve en önemlisi orjınal farlarımızdan daha iyi görüş sağlıyormu? bilgilerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler hayde iyi forumlar...

Hemşehrim ben 3 gün önce taktırdım aracıma.GT HİD diye bir marka 2 yıl garantili.Eskiye göre aydınlatma çok daha iyi.Yanlız mercekli far kullanmadığım için biraz ışığı dağıtıyo.Aydınlatma istiyorsan 6000K, görünüşü de iyi olsun dersen 8000K tavsiye ederim.6000 tam beyaz , 8000 mavi-beyaz.Hangisini seçersen seç aydınlatman %100 değişecek.Montajı çok kolay kendin bile yapabilirsin.Orjinalliğini kesinlikle bozmuyor arabanın.Normal ampul takar gibi takıp beyinleri bağlıyorsun.Yükseklik ayarı da kullanılabiliyo.Ben 210 a yaptırdım.Tavsiye ederim içinde kalmasın yaptır.

halojen farda Xenona karşıyım uygulama yapılacaksa mercekli fara yapılmalı :(

astra g leri yolda görüyorum mevcut farla xenon ışık gerçekten rahatsız ediyor mercekli far alıp takılabilir ama...en iyi aydınlatma 4300 k ile olur yükseldikçe aydınlatma azalır ve renk beyazdan maviye çalar

Mercekli farla yaptırmanı öneririm hem daha hoş hemde karşıdan gelen sürücü kulaklarını çınlatmaz

herkes 6k lık olanları daha iyi olduğunu söylüyor ben aracımda 6k lık ve 8 k lık kullandım ama aralarında renk farkından başka bşi hissetmedim. görüş açısı iyidi, marka olarak mtec tercih edebilirsiniz

ilk tercih mtec ikinci olarakta cenmax düşünülebilir bide orjinal japon cyclone bulabilirsen...........

mtech 8000 mavi (aynı model araba bende var ve kullanıyorum) tavsiye ederim

Arkadaşlar sislere Kamasonic marka xenon taktırmayı düşünüyorum arıza ışığı yakar mı sislere takınca ? bilgisi olan arkadaş var mı ?

Geri