Arabama vurup kaçmışlar

Marşpiyeldeki darbe geçen sene otoparkta olmuştu, yine biri vurup kaçmış, nasıl becerdiyse. boyada bi hasar olmadığı için uğraşmak istemedim.

Eğer istersem kasko göçük, çizik ne varsa yapıyomu yoksa belli zaman içersinde olan hasarlarımı karşılıyo 3-5 gün gibi...

kaskodan kaskoya değişiyo mesela benimki axa oyak mini hasar diye bişey yok ama ak sigortada var bi poliçe süresi içinde 2 kısımdaki göçükleri kaskoyu bozmadan yaptırabiliyosun ayrıca 10 tane ye kadar olan sigara yanıklarınıda karşılıyor

aynı olay başıma geldi. adam kaçıp gitmiş. bu gibi vakalara trafik polisi bakmıyor. asayiş polisi bakıyor ve tutanak tutmak zorundalar. ben çağırdm polisi tutanağımı hemen tuttular. geçmiş olsun.

Geçmiş olsun

bir öne bir arkaya bakan mini kamera olacak aslında araçlarda. Fazla da masraflı değil ya. Park halinde aktif bırakacan.

O şerefsizi bulcan sonra

uzun zamandır aklımda olan bişey, en sonunda takıcaz kameraları, başka türlü olmuycak...

3 5 gün deil ben 2 ay önce vurduğum marşpiyel için gittim...servisteki adam 20 gün öncesinin tarihini yaz falan demişti... ama mantık şudur bence eğerki hasar kasko dönemi içinde olduysa yaparlar ne zman gidersen git.. ama eğer hasarın zamanla birlikte daga büyük dert oluosa kasko sorun çıkarabilir.. yani dilelim ki bi yeri vurdun ve masrafı 300 ytl dielim..sen yaptırmadın beklettin orası çürüdü ekstra masraf çıkarttı oldu 500 ytl bence o zaman sorun çıkarabilirler..ben bi kere sağ tarafı sürttüm kamyona.. kapı boyandı depo kapağının altı kesilmiş gibiydi tampondan parça kopmuştu.. ona rağmen ne mahkeme ne aynasız..götürdük odağa isviçre sigorta.. çatır çatır yapıldı..sen nie bu kadar kastırdın kendini mahkeme falan anlayamadım

Geçmiş olsun

bir öne bir arkaya bakan mini kamera olacak aslında araçlarda. Fazla da masraflı değil ya. Park halinde aktif bırakacan.

O şerefsizi bulcan sonra

sistem hakkında bilgin var mı? kamera nereye takılıyo? nasıl bağlantı yapılıyı? enejisi flan filan

eğer arabanı hala yerinden kaldırmadın ise hemen o bölgeye bakan mıntıka karakoluna yani bölgenize bakan polis merkez amirliğine gidip arabana plakasını bilmediğin bir aracın çarpıp kaçtığını ve kaskodan faydalanmak için görgü tespit tutanağı tutturmak istediğini söyle o karakoldan alacağın tutanak ile kasko şirketine müracat edip zararını karşılayabilirsin ama arkadaşlarında değiği gibi bir dahaki seneye hasarsızlık indiriminden faydalanamazsın.birde buradaki bütün arkadaşlardan rica ediyorum burada polislerimiz hakkında lütfen daha hoşgörülü olalım.taşekkürler

Arkadaşlar herkese merhaba... Park halindeki arabama vurup kaçmışlar, aracımın anadolu sigortadan kaskosu var (çarşamba günü süresi doluyo)...

polisle görüştüm zabıt tutması için ancak vuran kişi belli olmadığı için bizim yapabileceğimiz bişey yok, sizin işiniz mahkemelik dediler... Doğubank'ın orda bi mahkeme varmış o ilgileniyormuş, bir günde işinizi hallederler dediler...

Daha önce hiç başıma gelmedi ama benim bildiğim polis gelip zabıt tutuyo sonra sservis yapıp kasko masrafları karşılıyo...

Bu işte bi yanlışlıkmı var acaba... bilgi verirseniz sevinirim...

Bu arada aracı yerinden oynatabiliyomuyuz acaba, polis aracı kullanabilirsiniz dedi, zaten aracınla gidicen mahkemeye dedi...
Öncelikle geçmiş olsun. Polis arkadaş sanırım yanlış bilgilendirmiş. Öncelikle karakola başvurup zabıt tutturun, bu belgeyle hasarınız ödenir. Sigorta yaptırırken poliçenize mini onarım klozunu ekletin. Primi çok az tutuyor. Kasko değerinin % 10 (veya 5'i) kadar olan hasarlarda kaskonuz bozulmaz.

büyük geçmiş olsun..

geçen yıl aynı şeyi yaşadım ben. yapılacak hiç bişey yok. kaskona yaptırıyorsun. mini hasar olayın varsa hasarsızlık indirimin iptal olmuyor. istanbulda da rapor falan tutulmuyor bu duruma. avrupa birliği bilmemne uyumu imiş. izmir vs farklı illlerden "rapor tutmak zorunda polis" gibi yorumlar yazılmış ama yanlış. siz şanslısınız oralarda hala eski sistem devam ediyorlar. bu durumda trafik de rapor tutmuyor, karakol da.

babamın arabsındada olmuştu böle bi olay ben direk sigorta şirketini aradım geldiler birka. foto çekip yazı fln yazdılar direk sigorta şirketiyle halletim olayı ertesi günde arabayı aldılar yaptırıp eve getirdiler ne polis ne dilekçe ne mahkeme hiç bişeyle uğraşmadık direk sigorta şirketini aradım

Geri