Arabama vurup kaçmışlar

Kaskoyu aradım " garanti olması açısından polisin tutanak tutması lazım, vuran kişi belli olmadığı için tutmak istemediler heralde" dediler , tutanak tutulmadanda olabilir ama garantisi yok dedi yani resmiyet lazım.

Kaskom 1 senelik 1400 ytl'ye yaptırmıştım indirim ne kadar olur tam olarak bilmiyorum, bozulmasın diye diye arabanın her yeri göçük oldu, sağ arka kapıdada göçük var, sol kapıda çizik.

Tahminim kasko 1100 ytl falan olur hadi 1000 ytl olsun, yani 300-400 ytl lik bir indirim söz konusu olur, hasarı kendim yaptırmaya kalksam daha fazla tutmazmı? eğer kaskoya yaptırırsam daha sonra ne gibi olumsuzluklarla karşılaşırım?

geçik göçük bırak öyle kalsın... kaskonun asıl amacını allah korusun buyuk kazada gorursun... ha ben kaza yapmam nasılsa dersen mazallah biri gelir vurur kalırsın...buyuk masraf dediğin şey eger kaskonun yarısından fazla sı oluyorsa kullan olmuyorsa ne tamir ettir ne de kaskoyu kullan

birisi yazmıştı forumda... 1250 ytl ye yaptırmış garantiden... hasarsızlıkla 850 ye düşmüş 400 ytl kar...hesabını yap...bence dışarda ustaya falan yaptırıcağına, git bırak bi yetkili opel servisine kaskodan cillop gibi yapılsın

çok şerefsiz insanlar var bu turkiyede yawww :(

sağolun arkadaşlar, pazartesiyi bekliyorum artık. mahkemeye gidicem bakalım nolcak...

O vurup kaçan adamdanda Allah sorsun, nediyim başka bilemiyorum... Arabanın hasarından çok vurup kaçma olayı sinirlerimi bozuyo...

çok büyük geçmiş olsun,allah belalarını versin böylelerin durduk yerde bu kadar masraf çıkıyo insanın başına inş en ucuz şekilde atlatırsınız

tam o kazınan yerin altında marşpiyeldede darbe var

mahkemeyle flan ugrasma ozman ya sigortaya dilekce yaz yapsınlar

biz duvara süttüğümüzde dilekce yazdık sigorta karşıladı

geçmiş olsun. insan bi haber werir yazık günah :@

tam o kazınan yerin altında marşpiyeldede darbe var

mahkemeyle flan ugrasma ozman ya sigortaya dilekce yaz yapsınlar

biz duvara süttüğümüzde dilekce yazdık sigorta karşıladı

Marşpiyeldeki darbe geçen sene otoparkta olmuştu, yine biri vurup kaçmış, nasıl becerdiyse. boyada bi hasar olmadığı için uğraşmak istemedim.

Eğer istersem kasko göçük, çizik ne varsa yapıyomu yoksa belli zaman içersinde olan hasarlarımı karşılıyo 3-5 gün gibi...

Geri