arabama vurup kaçmışlar ama yakaladık :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aluleci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aluleci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra arabamı alalı 2 ay olmuştu :). bu akşam mesai bitiminde hastanenin otoparkında , arabamın bagaj kapağında kocaman bir çökme gördüm:cry:. hemen yan komşumuz olan karakola gittim :eek:.neyseki onların güvenlik kamerasından çarpan aracı tespit ettik ve araç sahibini karakola davet ettik :rolleyes:. adam da geliverdi ama koskoca arabaya transit kamyonetle çarptığın bile farkında değildi :mad:. kamera kaydını görünce kaçacak yeri olmadığını anlayıverdi:kop:. Yoksa bizim kaskonun %50 lik indirimi bir acemiden dolayı uçup gidecekti :). her yer başkalarının aracına zarar verip kaçan insanlarla dolu. ne garip değil mi?

geçmiş olsun

Geçmiş olsun.Bazen çok sinirlenip diyorum ki böyle tipleri toplayıp Hindistan' a felan göndereceksin.Oralarda daha uyum sağlarlar.

teşekkür ederim

şu çarpıp kaçma olayına çok uyuz oluyom. gerçi insana vurup kaçan hayvanlar var ülkemizde bu çok normal. güvenlik kameraları bazan çok işe yarıyor. geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Senin aracına çarptığının bal gibi farkındadır ama kaçmak daha kolayına gelmiştir. Aynı şey onun başına gelse edebileceği küfürleri şimdiden duyar gibi oldum.

bu şekilde kayıplara karışan cok kişi var siz sanşlı cıkmıssınız en azından :))

Savaş abime hak vermemem elde değil.

geçen pazar ben kırmızı ışıkta bekliodum.arkadan eldi biri küt diye vurdu.indim arabadan clioydu oda en yeninin 1 eskisi,baktım benden 4-5 yaş büyük bi abimiz baktım ufak tefek çizikler var onunda kaput çökmüş.dedim abi bişe yok geçmiş olsun dedim.bindim gittim:)adam kesin para isteyeceğimi düşündü:)ama yapmadım

geçen pazar ben kırmızı ışıkta bekliodum.arkadan eldi biri küt diye vurdu.indim arabadan clioydu oda en yeninin 1 eskisi,baktım benden 4-5 yaş büyük bi abimiz baktım ufak tefek çizikler var onunda kaput çökmüş.dedim abi bişe yok geçmiş olsun dedim.bindim gittim:)adam kesin para isteyeceğimi düşündü:)ama yapmadım

tebrikler. dün bostancı sanayiden yenisahraya doğru gitmek için mezarlık yolundan geçiyorum orda yolların kesiştiği bir yer var bayan sürücü hafiften öndeki araca dokundurdu ama bir tek çizik bile yok adam indi açtı kollarını bsyler diyor. sırf boş muhabbet olsun trafiği durdurdu sizin yaptığınız davranış güzel. bir defasında incirli e-5 te birden önümde trafik oluştu kadın sürücü hafif dokundurdu inip bakmadım bile.

Geri