arabama faydası olurmu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencomx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada aracım 1994 corsa gsı arkadaşlar...

buna para verecen birde bi o kadar fazla yakıt tüketecen demektir. orjinalden şaşma derim. o paraya deponu doldur gez derim

12 voltluk bir elektirik motoruyla ne kadar devirde ( rpm de) havanın hızını arttıracak azda olsa arttırır ama bana sorarsanız gerek yok ve tavsiye etmem derim yakıt tüketimi eğer fazla hava göndericekse devirden devre değişir yakıt yakma mevzusu enjeksiyon tipiyle alakalı ...

Bencede arkadaşım 12 voltluk ufak bir elektrik motoru senin motoruna ne kadar fazla yüksek basınçlı hava gönderebilir ki ? Adınıda supercharger koymuşlar netten bi araştır supercharger motorları buna hiç mi hiç benzemiyolar :D onlar inanılmaz artı performans beygir gücü ve yakıt tüketimi getiriyo beraberinde. Bunu alırsan boşa para vermiş olursun bencede deponu doldur agresiff :D sür derim.

teşekkkürler arkadaşlar zaten depomu doldurup geziyorum onda sorun yokta;

ben arabanın daha rahat hava alabileceğini düşünmüştüm onun için düşündüm bu parçayı.

işe yaramaz bence.

Olmaz, parana yazık. Uygun fiyata chip tuning yapanlar var onları araştır çok daha fazla verim alırsın.

kuru kalabalık tan baska bişey değil..
bu mu supercharger:kop::kop:
o kadar da değill:D:D

hiçbir işe yaramaz... boşuna para verme... bunun yerine düzgün bir cold air intake kit alabilirsin...

Geri