arabama deri döşeme yaptırıyım mı?

Bence ortası alcantra kenarları deri yaptırırsan okadar terletmez ve alkantra deriye göre daha dayanıklıdır tavanıda antrasit oldu işte ama gözden 1500-2000 çıkar hatta git birde çıkmacılardan ısıtmalı koltuk bul daha tadından yenmez.

döşeme üzerine yapıldımı güzel durmaz hem döşemeyide yıpratır deride yıpranır...biz temprada 4 sene kullandık ama orjinal deri döşeme idi kılıf değildi...yazın daha sıcak kışında daha soğuk oluyor tavsiye etmem ama görünüş çok güzeldi...

orjinalinde olursa güzel oluyo ama söylede bir durum var
babamın bundan önceki arabasına yaptırmıştı o zaman birsürüde para verdi ama çabuk deforme oldu sonraki aldığı aranada orjinal deri aldı ama o da sıcakta hem çok terletiyor hemde bana garip kokuyormuş gibi geliyor
ben tercih etmem tavsiye de etmem güzel durması haricinde

evet o deri aralarındaki gıcırdama bendede az da olsa oluyor bir birine sürtünce ince ama rahatsız edici değil ben yazın şöyle bir çözüm buldum resimdeki gibi

tabi orjinallikten bahsedince adam orjinalinden deri döşeme yapmış ama kışı da düşünmüş birde koltuk ıstması yapmış ısıtma yoksa kışın bayağı bir problem olur resmen donarsın

img1212cc7.jpg

şunun güzelliğine bak

sen niyeti bozdun tuğrul anladım ben :D

art karda eski arabama direksiyon deri kaplattım çok memnun kaldım. bence işinde cem bey oldukça başaralı 1 hafta önceden randevu aldım o kadar yoğunlar yani. ben olsam hepsini deri kaplatmazdım

art karda eski arabama direksiyon deri kaplattım çok memnun kaldım. bence işinde cem bey oldukça başaralı 1 hafta önceden randevu aldım o kadar yoğunlar yani. ben olsam hepsini deri kaplatmazdım

fiyat nedir? direksiyon olayını ben de düşünüyorum benim arabaya.

orjinal deri dreksiyonu yenisi ile 100ytl felandı . deri olmayanları 130ytl civarı yapıyorlar ben bir daha kine çift renk yaptıracam

Geri