arabama deri döşeme yaptırıyım mı?

sonradan yapılanların güzel olmadığı kanısındayım ben...

Arkadaşlar bende bu deri işinin hastasıyım bir ara koltukları komple değişmeyi bile düşündüm lakin, bir arkdaşında dediği gibi bir dahaki modele aracı değişirsem aradığım özellikler arasında olacak. dez avantajlarınada katlanacaz artık heveslikten çıktı kullanmam gerek. kısmet artık, aklımda omegalar var

aracım 90 binde 2001 model orjinal deri döşeme var hiç bir şikayetim yok hiç bir yıpranma vs söz konusu değil geçenlerde ziebart yaptırdım nemlendirici ilaç sürdüler gayet hoş ve güzel oluyor araca değişik bir hava katıyor deri döşeme

alacantrayı tercih ederim...

ama bazı arabalara deri koltuk yakışıyor özellikle cabriolarda şart...

aracım 90 binde 2001 model orjinal deri döşeme var hiç bir şikayetim yok hiç bir yıpranma vs söz konusu değil geçenlerde ziebart yaptırdım nemlendirici ilaç sürdüler gayet hoş ve güzel oluyor araca değişik bir hava katıyor deri döşeme

aklıma bi yatsa hemen yaptırcam

600 ytl ye yaptırırsın abi çok hoş oluyoor vectralarda bence para sıkıntısı yoksa taktır geçç....

sakın bulaşma derim
benim eski renault 19 yeni aldığımga deri döşeme yapan bi akrabam hediye olsun diye komple deri kaplamışdı ya görüntü muhteşemdi görenler bu opsiyonel mi arabayı böylemi sipariş ettin diye bakıp hayran kalıyorlardı
ama lakin yazın aman Allahım arabanın koltukları insanı pişiriyor en kısa mesafede bile sırtım kan ter içinde kalıyor kışın ise koltukları ısıtamıyordum
sogukdan titriyordum.

haa şuda var gıcırtı evet gıcırtı koltuk aralarına dönüşte plastık aksamla deri arası yazın cok gıcırtı yapıyordu .

ya abi bi işin ustası artcar ın sahibi cem adalı. bir koşu istanbul yapardım ben para olsa bizim B kasalara 850 YTL ye yapıyor hakiki Alman suni derisiyle ama para yok olsa bende hiç acımayacam yaptıracam.

ya abi bi işin ustası artcar ın sahibi cem adalı. bir koşu istanbul yapardım ben para olsa bizim B kasalara 850 YTL ye yapıyor hakiki Alman suni derisiyle ama para yok olsa bende hiç acımayacam yaptıracam.

aynen bende yaptırayı düşünüyorum ama sıra daha bir türlü gelmedi bu işe :) ama çok güzel yapıyorlar işçilikleri çok güzel.

Geri