arabama çarptılar bı yardım edermısınız?

acaba böyle durumlarda ruhsat ehliyet vs. nin de fotoğrafını çekmek işe yaramaz mı??

İyi kötü her telefon foto çekiyor artık. Böyle birşey başınıza gelirse aklınızda bulunsun fotoğrafını çekin belgelerin.

işte yeni aklımıza geldi :)

arkadaşlar polısı aradım durumu anlattım bana deıdgı sankı fotokopı olsa nolcak fotokopı ıle oynanmıyomu sen tutanagını tuttun mu tuttun herseyı yazdın mı yazdın fotonda var gıt yaptır arabanı dedı.. tamırcımı aradım adam getır yaparız sorun degıl dedı:)

Güzel haber gerisi o adam uğraşsın :)

arkadaşlar adam aradı sımdı bı ton ozur dılıyo dıdıemdeyım yarın kesın gonderıyorum dıyo evrakları bakalım:9 gercı gondermesede olur artık ama:)

Geçmiş olsun.. Çarpan arabanın sileceği var mıydı arkada ?

bılmıyorum fotolara bakmam lazım :) yoksa olmazzz carpamazz benım aracıma sıleceksız araba:)

Hallolmasına sevindim bu arada. Benimde başıma benzer bir olay gelmişti önceki araçta. Düğünleri varmış acele falan filan. Kartlarını verdiler esnaflarmış. Bizde yanlış olmaz dediler. Sonra gel zaman git zaman sürekli aramaktan bıktım dükkanlarına gittim kafamdan belirlediğim masrafı almak üzere 50 lira verecekti. Alırken bakmadım 40 vermiş. Neyse dedim artık ona şükür. Zaten bu aşamaya gelene kadar aracım satıldı yenisini almıştım bile :D Yani kimseye acımayıp gerekeni yapmak tedbirini almak lazım hep...

ya bı pazar gunum var kardeısmı aldım denıze gıdıorum deıdm bıde sımdı bunla ugrasıp vakıt kaybetmeye gerek yok dedım yoksa takardım pesıme goturr bulurdum bı fotokopıcı gercı gerek kalmadı bakalım yarın gondercem dıyo yarın goturcem arcı tamırcıme..
sole bısı var tampon hasar gordu degıstrteyım mı yoksa boyatayım mı onada karar veremedım tamıır edılıp boyanmasımı daha ıyı caba??

böyle durumlarda poliçe ruhsat herneyse cep telefonu ile resmi çekilkip yazıcıdan cıktı alınabilirdi. sana fotokopi gibi olurdu.

Geri