arabam satıldı bilgilendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar hayırlsısıyla arabayı sattım canımdan cok deger verdigim abime arabayı verdim öz abim olsa bu kadar iyilik yapmaz yarında imş devir teslim yapacagız :) haa bişe diyecektim
bugun sanayiye opel servisi + birkacda özel servise gittik arabaya bakıyorlar iyi dediler km 290 binde bugun oldu
img0177a.jpg

diyecegim arakdslar motor kitap gibi diyorlar gaza 5-6 bine getiriyorlar eksozda gram yag dumanı yok inanın servisde dahil herkez sasırıyor cok güzel motor diyorlar begendiler
2-3 gün önce o kadar sıkıstım ki sinirimden gözlerim doluıyor cünkü yargısız infaz ediyorlar herkez arıyor bakıyor begeniyor ama km ye gelince kacıyorlar abi diyorum sanayiye servise gidelim diyorum yok yag yakar motor ölüdür diyip kacıyorlar içimi dökmek istedim..
siz siz olun servise götürün km cok olabilir ama demek ki hersey km ye baglı degilmiş ..
birde petegim tıkalı cıktı 200 lira masraf var onudaabim yapacak artık :)

hayırlı olsun oktay. daha iyileri gelir artık inş.

hayırlı olsun

saolun tskler inş daha iyileri olacak :) ilerleyen zaman da km si az ve öz :) şimdi km yi 150 bine düşürecez :):) ama şimdi hayalim sahin :):)

kurtuldun demekten baska bır sozum yok km sı 290000 e gelmıs arabayı bana bedava versen almam ben cok sevdıgım benım eskı aracı 220000 de dıye hıc bır sorunu yokken elımden cıkardım
ben verdım alan once baskı balatadan sonra elektrık tesısatından sonra conta yakmaktan ve en sonundada kabortadan(kaza yaptı) yaptırmaya basladı

evet motor saglam dıyebılırsınızde malum arac cok yorgun dıle kolay 290000

evet motor saglam dıyebılırsınızde malum arac cok yorgun dıle kolay 290000

bülent abi benimde anlamadıgım bu alman panzeri ( pınarbasıdaki lakabı :) )
bu kadar nerde gezmiş hiçmi durmamıslar :):)

gittiğim opel servisinde bir combo var eski kasa 750.000 km yapmış .halen yürüyor

hayırlı olsun kardeşim :)
araban bakımlıysa km sorun olmaz km yuksek olunca km yuksek derız almayız km az olunca yaşlı aracda km dusurulmuş derız ınsan ogluna yaranılmaz :D
gecen hafta sonu yalova yolunda arkadaşın arabaya nıkalaj taktırıyoduk yanımızdakı dukkan meger beyın km saat tamırı yapan bıyer her neyse clıo 2 megan 2 haldır haldır grıp cıkıyor sordum abı ne iş bu km dusuruyozdedi.
dedım anlaşılıyormuş servıslerde techk2 cıhazlarında söyledım krali gelsın anlıyamaz adam almanyada egıtım almış dıye duydum bu arac beynı km kadranı aklınıza ne gelırse yani kımseye guvenemez olduk km duşurulmuş bır cok arac pıyasada dolaşiyor :(
aracı tanıdıktan almakta fayda var

saolun tskler hayırlısı artık 5-6 milyara avrupa ne arac bulabiliriz sizce gecici olarak

Hayırlı olsun.

Geri