Arabam Çalışmıyor!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eğer sorun beyinde ise lehimleme işlemi yapıyorlar aracı götürdüğün yerde elektromekanikçi birine göstermen lazım renaultta cotech toyotada formen diye geçen elektronik ve mekanikten anlayan ve cihaz kullanmasını tam bilen kişiler .. ve bu kişiler beyinlere lehim atabiliyorlar ...

yandığımın resmidir :( şimdi bir arkadaşımla konuştum...baya anlıyor bu işlerden beyin olsaydı arıza lambası daha önce yanardı diyor...dediğiniz gibi sensörlerden veya hava akış bişeyinden olabilir falan dedi...dürüst bir usta bulmam gerekiyor

cihaza bağlanmadan kesin birşey ben söyleyemem Tansu usta yada Musa usta olsaydı söylerdi sadece sizin başınıza gelmiyordur böyle arızalar onlar tecrübesinden dolayı hemen söylerlerdi arızayı ama dediğim gibi tech 2 cihazına bağlanması gerek aracın sorun elektronik büyük ihtimal ama sebeb de yakıt diye şüpheleniyorum .. eğer çok masraf çıkarsa ve mazot pompası beyni ve enjektörlerin değişmesi gerekirse en son aldığınız yakıtın aldığınız istayona gidip elinizde fişinizle beraber durumu onlarada anlatırsanız tabi inş. sorun büyük değildir de...eğer yakıttan dolayı sorun varsa yakıt istasyonunda da aldığınız yakıtın fişi varsa gidip şikayet edebilirsiniz etmelisinizde... saygılar...

evet umarım büyük çıkmaz arıza ,ilginize çok teşekkür ederim...

kesin bir şey söyleyemedik kusura bakma abi dediğimiz gibi burdan yazmakla sorunu bulmaz biraz zor oluyor cihaza bağlatın kesin ... tekrardan geçmiş olsun sagyılarımla...

Geri