arabam boydan boya cızıldı

hasanustun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar opelcıler.dun arabam evın onunde park halındeyken annesıbabası bılınmeyen kısılerce saglı sollu bır uctan bır uca cızılmıs.bagajı ve kaputu ellememısler.keza tavanı da.ama sag sol on arka kapı camurluk aralıksız sekılde cızılmıs.arac autokıng anlasmalı kaskolu.ama tabı mını onarıma gırmez sanırım baya bı buyuk cunku cızık :mad: nasıl bır uygulama yapabılırım.kaskonun bozulmaması gıbı bır durum sozkonusu olabılır mı.yoksa kaskodan yaptırırsak kesın bozulurmu.kasko harıcı yaptırırsam ne yapmalıyım kasko dan yaptırırsam ne yapmalıyım.ooof cok sınırlıyım. :mad:

geçmiş olsun. Şerefsizler sanki parasını omlar verdi.

Geçmiş olsun arkadaşım.

Olmazsa autoking bir fiyat çıkartsın anlaşıp onlara yaptır.Güzel iş çıkartıyorlar heralde herkes memnun gidenlerden.
Kaskonu bozmana değmeyecek bir fiyat verirler belki.

ne adiler var şu memlekette !!!!!!!

Emek nedir bilmeyen densizler işte. Geçmiş olsun dostum
İçimdeki en ağır küfür suratlarına saklı!

Geçmiş olsun... :(

gecmis olsun hasan kardesim,
insanda allah korkusu olsa kul hakki ne bilse yapmaz..ne yazik bunlar unutuldu..
insanligini kaybetmisler...kizmamak elde degil..

Geçmiş olsun

Geçen sene umrede iken benim aracımıda çizmişller sol arka kapı arka çamurluğun ortasına kadar pasta örtmüyor öyle kaldı boyacılar kalsın abi dediler ileride satarken başın ağrır dediler bende elletmedim

Yaptirmadan önce kesinlikle yüksek çözünürlükte ve çizikleri gösteren fotograflar çekip saklayın satarken sıkıntı yasamazsınız...

fotograf cekmeyı dusunuyorum ben de.autokıng konusunda makul bır fıyat vereceklerını sanmıyorum cunku arabanın boyu 4 metre ıse toplamda 8 metre cızık var ve bır tarafına resmen harıta yapmıslar.yınede tabıkı autokıng ılk tercıhım olacak ama o konuda da dogru autokıngı bulmak lazım.suan mardındeyım.burda arabayı bırakın sanayıye vermek otoyıkamacıya bıle vermek ıstemıyorumartık.bır seferınde kolcagımı kırıp hallederız deyıp halletmedıler.sımdıde sanırım nevruz gunu plakadan dolayı bır gıcıklık kapıp hınclarını aldılar.anlamıyorum,anlamak ıstıyorum ama yapamıyorum.kımseye kızmak da ıstemıyorum ama zor gercekten zor bazı seyler :(

Geri