Arabalarındaki Renk Tercihleriyle Sürücü Profilleri

dj_hergele' Alıntı:
ben arabamın rengiyle uyuşmuyom:):) ya bence saçma bizim ülkemizde koyu renkteki arabalar pek tutulmaz satışı zor olduğu için peki ozaman niye herkez açık renk arabaya tercih ediyoo ?hepimiz aynı karakterdemizyiz:)

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :pon:

ilk arabamın rengi fümeydi.ikincisi gümüş.şimdi beyaz renk.acaba yıllar içinde kişiliğimde de bir değişiklik mi oluyor.:confused: hani koyu renkten açığa doğru gidiyorum ya o açıdan:hıh:

dj_hergele' Alıntı:
ben arabamın rengiyle uyuşmuyom:):) ya bence saçma bizim ülkemizde koyu renkteki arabalar pek tutulmaz satışı zor olduğu için peki ozaman niye herkez açık renk arabaya tercih ediyoo ?hepimiz aynı karakterdemizyiz:)

degısık yorumların cıkması herkesın kendıne ozgu bı yonunu bızlerle paylasması hos bısey demıstım 1. sayfadakı msjımda 3 kısıde grı araba var dıe bu 3 kısı tabı kı aynı karaktere sahıp degıldır ben bı paylasımda bulundum sadece ve bılgılerın edıgındıgım kaynagın yorumları bunlar burda kısılık analızı falan yapmayada calısmıyorum sadece araban x renk ıse bu renkle ılgılı yorumu okursun dusuncelerını paylasırsın ben soyleyım bu kısmı benzıo ben boyleyım bu kısmın benımle alakası yok dıe surucu profılını aktarmıs olursun boylece...

bilgiler için sagol

Mavi arabalar:yaratıcı, sadık,ve güvenilir insanlar genelde bu renkte arabaları seçer

arabam mavi olsun diye Sivasa en yakın şehirdn değilde, çok uzak olan bir şehirden aracımı almıştım, çünkü tek o bayiide vardı gece mavisi:)

benimki gri ama ben lacivert alacaktım yohudu...

Siyah arabaları seçenler:zarafeti beğenen,inatçı :)

2 astram vardı ve şuanda da civic var üçüde gümüş gri seviyorum çünki:good:

benimde çoğunluk gibi gümüş

Yeşil araba:dikkatli ve çekingen olan birisini gösterir, ama hem de histerik eğilimleri var:D sadece dikkati uyuyor bana:)

benim arabada klasik yeşil , bundan önceki kullandığım arabalarda renk tercihim hep beyaz olmuştu ama kısmetin önüne geçilmiyor :D

güzel bir paylaşım emeğinize sağlık arkadaşım..

Geri