Arabaları Artık 'ehliyet' Kullanmayacak!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
enbaşta magirus şöförlerni eğitime almalılar. adamlar devreye zarardan başka bir şey değil.
ozellıkle kadıkoy kartal pendık hattı :D adamlar elını kafasını kasımak ıcın kaldırana bıle atlıyorlar :D bu arada biraz beklesınler ben alıyım ehlıyetı stajer falan oyle yapsınlar hıc cekemem valla yanında ehliyetli biri olmadıkca uzun yol yapamayacaksın :S

ne zaman yürürlüğe girecek bu olay.

önemli olan o.

Ben 6 yıl önce stajjer ehliyet söylentileri vardı henüz yürürlüğe girmedi bunuda hasab et.

bende arka sis farlarını yakıp gezen çakallardan çok şikayetçiyim böylelerine hiç ehliyet vermesinler ayrıca sol şeritte 60km hızla gidip yanındaki arkadaşıyla sohbet edenlerede bir kamyon dayak atsınlar

aynen :good:

Bunlar uygulanırsa süper olur ve ilk başta dolmuş ve otobüs şöförlerini eğitime alsınlar. adamlar sanki yolların hakimi.

hemen hemen hergün bazı eğitim güzargahlarında görüyorum sürücü adaylarını... çoğu da bayan. Bayanlar yanlış anlamasın bu deyimimle ama 3 kez arabayla tur attırıp, sonrada abuk sabuk sınavla ehliyet veriyorlar insanlara. Bence yapılması çok geç bile kalınmış bir sınav yöntemi. Stajyer sürücülüğü bilemem ama inşallah detaylı sınav uygulaması hemen yürürlüğe girer.

bende arka sis farlarını yakıp gezen çakallardan çok şikayetçiyim böylelerine hiç ehliyet vermesinler ayrıca sol şeritte 60km hızla gidip yanındaki arkadaşıyla sohbet edenlerede bir kamyon dayak atsınlar

aynen:kop:

hemen hemen hergün bazı eğitim güzargahlarında görüyorum sürücü adaylarını... çoğu da bayan. Bayanlar yanlış anlamasın bu deyimimle ama 3 kez arabayla tur attırıp, sonrada abuk sabuk sınavla ehliyet veriyorlar insanlara. Bence yapılması çok geç bile kalınmış bir sınav yöntemi. Stajyer sürücülüğü bilemem ama inşallah detaylı sınav uygulaması hemen yürürlüğe girer.

Geç kalmış ve önemli bir toplumsal gerçek...katılıyorum....

Nerde 5dk süren sınav var ki? benimki 2 dk bile sürmemişti :D

Geri