arabada yığılma vuruntu ve sarsıntı yardııııım

saiffilmenam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
96 corsa gsi sahibiyım geçen akşam beni sanayisi gelişmemiş bir ilçede mahsur bıraktı. ateşleme bobini bozulmuş tabi arıza anlaşılana kadar krank devir sensörünü de değiştiriler. neyse bobin değişti araba çalıştı ama nasıl

düşük devir yüksek devir farketmiyor gazı biraz fazla basınca vuruntulu çalışıyor ve araç yığılıyor

aracı geri götürdüm dediler bujiden çıkardılar çift tırnak bosh buji vardı. bitmiş ama burda palıdır istersen izmite gidince değiştirirsin dediler gidişte sıkıntı olmaz yolda bırakmaz .

bu sabah orji tek tırmak gm buji taktım ama sorun gene aynı. kalfa bı akraba var oda abi gaz kelebeğini temizzleyelim dedi sökemedik ama sökmeden gene temizledik gene olmadı.

o zaman bu emme manifoldundan hava alırdır su getir bakalım dedi. suyu emme manifolduna döktü rolentide araba teklemeye başladı. lpg hortumunu bi çektim elimde kaldı baya boştu sanki.

yorumlarınızı bekliyorum sorun nerden olabilir. bu araba cepte para bırakmıcak yoksa kolları sıvadım anlatırsanız sekman bile atabilirim :D:D:D

Sorun buji kablosuymus kablonun buji tarafında çatlak varmis oradan motora aatlama yapiyomus.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri