Arabada ''hap'' yapanlar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hapçılığın cinsiyet ile ne ilgisi varki?
Karşı cinse epey bir yüklenilmiş, bu işlem bazılarınca neredeyse tik haline gelmiş bir hastalık. Beş dakikalık zamanımızı ayırıp insanların neler yaptıklarını seyretsek çeşitlerini görürüz.
Bazılarının elinde bir kağıt ve kara kalemi noksan,bunları eline tutuştursan çiziştirip baş ucu resmi yapacak sanki. :sopa:

Cinsiyetle alakalı değil.Konuyu ben açtım, konunun açılması bir bayanla alakalı olunca konu açıldığı yönde devam etti :)

Cinsiyetle alakalı değil.Konuyu ben açtım, konunun açılması bir bayanla alakalı olunca konu açıldığı yönde devam etti :)
Konunuzun bu amaç ile açılmadığı belli , benim anlatmak istediğim doğaçlamadan gelişen düşüncelerde kantarın topuzunu ayarında tutmak. ;)

Kemal abi bayanları kastederek kötü bişey demedi herkes sedece başından geçen bi olayı anlattı kantarın topuzunu kaçıracak biride yoktur bu forumda herkes düşüncesini söyledi sadece okadar

Konunuzun bu amaç ile açılmadığı belli , benim anlatmak istediğim doğaçlamadan gelişen düşüncelerde kantarın topuzunu ayarında tutmak. ;)

Kimsenin kantarla topuzla işi yok.Herkes birşeyler paylaştı.Hatta paylaşanlar arasında bir bayan arkadaşta var.Senin kantarının topuzu nereyi gösterir bilemem.Ama yorum yazan herkes halinden memnun.Kimsede burada bayanlar tukaka demedi.Herkesin eğlendiği birşeylerini paylaştığı bir konuya böyle sirke olup ekşitmek nasıl bir mantık işidir bunuda konuya dahil olan arkadaşların yorumuna bırakıyorum.Çünkü herkes ne yaptığının farkında olacak yaş ve tecrübeye sahip.Herkesin kantarıda var topuzuda var.

Kimsenin kantarla topuzla işi yok.Herkes birşeyler paylaştı.Hatta paylaşanlar arasında bir bayan arkadaşta var.Senin kantarının topuzu nereyi gösterir bilemem.Ama yorum yazan herkes halinden memnun.Kimsede burada bayanlar tukaka demedi.Herkesin eğlendiği birşeylerini paylaştığı bir konuya böyle sirke olup ekşitmek nasıl bir mantık işidir bunuda konuya dahil olan arkadaşların yorumuna bırakıyorum.Çünkü herkes ne yaptığının farkında olacak yaş ve tecrübeye sahip.Herkesin kantarıda var topuzuda var.
Konunun bu boyutlara gelmesine ve yanlış anlaşımlara üzüldüm.Ne sizi nede diğer paylaşımcı arkadaşlarımıda eleştirdiğim veya tenkit ettiğim yok . Siz nekadar samimi düşünceler içersinde paylaşımda bulunduysanız benimde ayni samimi ortamda paylaşımım olmuştur.
Eğer birini eleştirecek olsam direk olarak hedef alıp yazardım.
Yazılarımda ayarını kaçırmışsınız diye bir kelime veya cümle varmı?:(
Tekrar edeyim böyle algılamanıza üzüldüm.:(

ı

Son düzenleme:
İlk mesajınıza cevap yazacaktım, arkadaşlar erken davrandı :) Kantarın topuzunu ayarında tutmak diyorsunuz, burada arkadaşların da anladığı gibi hadlerini aştığını ima etmişsiniz. Bende konuyu takip ediyorum, arkadaşlar sadece eğleniyorlar :D sıkıntılı bir durum olsa modlar müdahale ederlerdi. :sopa:

arkadaş yeni mesajlarda bu konuyu gördümü içim gıcıklanıyor :D

Geri