Arabada ''hap'' yapanlar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anam neler olmus burada :D

Artık bayandan araba almanın bir esprisi kalmamıştır arkadaş :D

yok yahu ne kızması :D olurmu öyleşey :D
:Dbundan sonra sıfır bile alsak bayan bindi mi diye sorucam arkamdan kesin abaza derler ama olsun:D

bu sondaj çalışmaları psikolojik açıdan çok önemli. rahatlama sağladığı kesin ki insan oğlu ne zaman yanlız olduğunu hissetse kazı çalışmalarına başlar:D ha bu arada nereye ne sokarsan sok alışkanlık yapıyor demekki dikkat etmek lazım:D

ya pazar pazar daha kahvaltı yapmadım ne biçim muhabbet bu yaw....üzüm reçeli önümde yemeyeceğim işte....

yav demeyeceğim dedim de dayanamıyorum... belki 6 senesi var...
istanbulda suadiye civarında caddeden kadıköye dönüyoruz arkadaşla...trafik pert...
sağımıza bi baktım abla range de çıkartıyor mağden i,büyüklük kontrolü yapıyor,işleme alıp şekillendiriyor sonra pdi kontrol ve stok yapıyor...
bende yanımdaki arkadaşa gösterdim bak bak diye...bizimkide sen hayvaAaAan diye bi anırıverince kadın toparlandı ama biz işte gençlik komaya girince gülmekten kadın utancından sağdaki arabaların üstüne tırmanacaktı...
gidecek yerde yok...biz güldükçe dahada yırtılıyoruz silahı olaydı kafasına sıkacaktı :)

Nedir bu bayanlardan çektiğimiz :D
öyle valla abi birde kadın erkek eşitliğinden bahsediyorlar hep ezilenler biz oluyoruz:D
yav demeyeceğim dedim de dayanamıyorum... belki 6 senesi var...
istanbulda suadiye civarında caddeden kadıköye dönüyoruz arkadaşla...trafik pert...
sağımıza bi baktım abla range de çıkartıyor mağden i,büyüklük kontrolü yapıyor,işleme alıp şekillendiriyor sonra pdi kontrol ve stok yapıyor...
bende yanımdaki arkadaşa gösterdim bak bak diye...bizimkide sen hayvaAaAan diye bi anırıverince kadın toparlandı ama biz işte gençlik komaya girince gülmekten kadın utancından sağdaki arabaların üstüne tırmanacaktı...
gidecek yerde yok...biz güldükçe dahada yırtılıyoruz silahı olaydı kafasına sıkacaktı :)
:kop::kop:

Yalnız ne kadar derin bir konuymuş herkesin eteğinden bir taş düştü :D İtiraf.com gibi oldu konu :D

İçimden arabada hap yapıp yanıma arabasıyla yanaşan bayan şöföre camdan atmak geldi... böööö :D

Geri