Araba Teybi almak istiyorum...

% 90 diyebilirim öğlen yemeğe cıktığımda resim ceker yüklerim
ama tavsiyem rdm 700 onun tuşları daha çok uyum sağlıyor
bende rdm 800 olan teybimi 700 ile değişecem

çok iyiymiş 700 modeli hocam birde direksiyon kumandası aktif olabilse bugün sipariş ederdim.

hiç onlarla uğraşmayın derim, ben pıoneer 2250 aldım fazlasıyla iyi, cd-mp3- usb ve aux girişi var sd kartlarıda kart okuyucu ile usb den okuyo zaten, en önemlisi sahibinden.com da Sinan diye bi arkadaşı sattığı ara soketler ile direksiyon kumandası aktif oluyor, kumandanın aktif olması için teybin sony- jvc - blaupunkt ve pıoneer olması şartı var,, tak onlardan bak keyfine, renk olarak farklılık sorun olmazsa, ben ışıkları mavi yaptım, teybinde ekranına mavi emd let taktım mis gibi oldu,, pıoneer 2250 teknosada, bimeks te falan kredi kartına uygun taksitlerle var,,

birde kenwood vardı, onu unutmuşum,,

ben hiç cd kullanmıyorum arabamda... usb yada sd kart aynı verimi veriyo... hatta artıları bile var, cd okumasını beklemiyorum, cd çizildi derdi yok, sert kasiste şarkı durdu derdi yok... sitede var bi tane satılık navitech... bende navitech kullanıyorum ve gayet memnunum

kardeşimin astrasına bundan taktırdım
alpine_dvd.png
en iyisi bi dvd takmak müzikleri klipli izle film yok izle arabana renk katar

ne kadara taktırdınız ?

Yaaa sormayın başıma ne geldi.Bugün arabaya bindim teybi açma düğmesine bastım frekans görünüyo ama açılmyo geri kapanıyor.Sonra code'unu girdim açıldı akşam üstü yine aynısını yaptı yine code girdim düzeldi....Sizce ne ile ilgisi olabilir.Teyp alıyım derken hazırki teyip bozulacak gibi:S...

Geri