araba tavanına düsen cisimler

inspiration

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba arabamın tavanına küçük bir cocuk apartmandan birsey atmıs ve orası hafif cukur olmus durumda ve bunun gibi bir kac daha var arabanın tavanına ısık vurdu mu sırıtıyor sinir oluyorum.Boyaya zarar vermeden bu iki üçcukurluk düzeltilerbilir mi? Ya da amann her arabanın basına gelir deyip gecmeli miyim?
Kızımı (opel) cok seviyorum boyle gormek acı :)

vay sıpa vay

king otoya git. boyasız göçük düzeltme teknikleri var.kaskosu olanlara beleş.

vakumlu bi aletle çekiolar sanırım, ama göçük şekline göre değişir

bence arabayı öyle kullanmaya devam et başın ağrımasın ileride, nazarlık olsun. Ama zevk senin her arabaya inip bindiğinde gözüne çarpıyorsa yaptır ama uyguladıkları teknik sıkıntı yaratırmı yaratmazmı onu bilemem.
geçmiş olsun...

otomobil fabrikalarının dışarda üstüne dolu falan yağan araçlara uyguladığını duymuştum,çok yüksek başarı oranı vardı, ama onların teknoloji farklı olabilir tabi

vakum olayı çukura bağlı. şayet vakumlarken boyaya zarar verirse tabiki boyanması gerekiyor. yoksa gerenk yok

vakum olayı başka şey beyler karıştırmayın

arkadaşım bizim memlekete ceviz büyüklüğünde dolu yağdı ve bütün arabalar delik deşik oldu olaydan bikaç gün sonra autoking sevisi geldi ve aşırı hasarlı olmyan araçları kendi teknikleri ile düzelttiler bende şahit oldum, seninkini 15 dk gibi bi sürede hallederler kesin bi git göster aracını

Geri