araba sonradan daha konforlu olurmu?

Bizim astra G de doğandan daha rahatsız edici geldi bana:D artık sokak aralarından geçerken çok sallanıyom yavv:)bide içeri çok ses alıyo kasislerde falan acaba nedir nedendir,araba 6 yaşında ama bizde daha 9 aylık :D neler değişti bilmem;)
 
iyide ben arabadan rahatsızm demiyorumki daha konforlu ve rahat oldu diyorum. amortisörü ölen bir arabada konfor olurmu ya?
 
Ben rahatsızım o zaman benimkiler sağlam demek sanırım bu durumda
:kop::kop::kop:
 
araçta sağa sola dönerken sallanıyorsun ve sen bunu amortisörlere bağlıyorsun

:D :D :D :D :D

bu araçlarda viraj denge çubuğu diye bir olay var HATIRLATIRIM.. onlara baktır istersen :D ondan sonra söktür amortisörleri
 
Pek bilmem bu işleri:)
Buna Z rot mu deniliyo,bide ne sorunu olabilir bu denge çıbığının;)
 
sıcak havalarda amortisör daha iy çalışır.kışın amortisör donar
 
konforlu bi aracın yaylanmaması lazım yaylanan araçta bi sorun vardır bence bi kontrol ettir :)
 
Kullandığımız her araç insana bazen çok sesli ve bıktırıcı, bazende çok sessiz sorunsuz ve konforlu gelir. Bu olaylar genelde araçla ilgilenen kişilerde daha çok olur. Kulağı sürekli gelen veya gelecek seslerdedir. Bazı insanda vardırki aracı hiç umursamaz, çukurlara girer çıkar, aracın çıkardığı seslerle pek ilgilenmez, aracı parkeder ve kapıyı çarparcasına kapatır, arkası dönük bir şekilde kumandaya basar ve aracın kapılarını kitler. Nedense genelde böyle yapan kişilerin aracında pek sorun çıkmaz ama kulağı seste olan bir sürücünün başına olmadık işler gelir.

Yukarıda özetlediğim gibi; araç eskidikçe konfor artmaz aksine düşer. Araçla ilgili bir kişi zaman zaman bıkar veya çok hoşlanır aracından. Bu olayın tamamen psikolojik olduğu yönündeki kanaat bende daha ağır basıyor.
 
Bu gün arabayı özel servise götürdük baktırdık,arka amortisörler patlak dedi,zaten yağ lekeleride vardı,iksini değiştirmesine 180 lira fiyat biçti,tabi kalsın dedik artık:D
Zten öbür ay vizeye gircez,tüp falan taktırdık bu ay baya masraf oldu şimdilik askıya alındı
 
Geri
Üst