Araba satış işinden anlayan arkadaşlar acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tkz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerinin 20000 tl altında araba satışı olur mu böyle bir araba buldum.Nasıl olur diye düşünüyorum. Altında bir şey olduğunu düşünüyorum sizin fikriniz ne?

100% bi üçkağıt vardır.

Ya kapora yatırmanızı isterler sonra ortadan kaybolurlar. Yada araba perttir sigortası olmadığı için hurda fiyatına alınıp tamir ettirilmiştir.

İlanın linki i koyarsanız bizdr görelim aracı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100% bi üçkağıt vardır.

Ya kapora yatırmanızı isterler sonra ortadan kaybolurlar. Yada araba perttir sigortası olmadığı için hurda fiyatına alınıp tamir ettirilmiştir.

İlanın linki i koyarsanız bizdr görelim aracı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tane audi

Son düzenleme:
Ucuz etin yağnisi yenmez.

Bence sakın bulaşma.... Her arabanın temizliğine göre belli bir fiyatı vardır. Buda bana göre piyasanız en fazla 2-3 bin lira altı veya üstü olabilir (40-50 bin liralık bir araç için). 200-300 bin liralık bir araç almıyorsanız 20.000 TL fark olması mümkün değil.

Preminyum segmentte bir araç degilse sikintili olabilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse elindeki bir malı yok pahasına satmaz. Bizim yönetici arkadaşımızın arabası şu an internette satışta hem de 15.000 TL daha ucuza. Adam arkadaşımızın ilanını kopyalayıp kendi aracını satıyormuş gibi ilan vermiş. Plaka falan da açıkta. Üç kağıtçılıkta gelinen son nokta. ;)

Kimse elindeki bir malı yok pahasına satmaz. Bizim yönetici arkadaşımızın arabası şu an internette satışta hem de 15.000 TL daha ucuza. Adam arkadaşımızın ilanını kopyalayıp kendi aracını satıyormuş gibi ilan vermiş. Plaka falan da açıkta. Üç kağıtçılıkta gelinen son nokta. ;)

satışını alırken araca dikkat etmezsen , başka bir aracın satışını alıp gelirsin. Rabbim kötü niyetli kişilerden cümlemizi korusun. Ortam okadar kötü ki kimseye güvenimiz kalmadı. Araç alırken satışını almadan parayı vermek istemiyoruz. Satarken ise parayı almadan satışını vermek istemiyoruz.En iyisi temiz bir araba alıp yıllarca binmek... :)

Benzer bir araca bakmaya şehir dışına gitmiştim. Satıcının ısrarına rağmen uzak diye gitmek istemediği sanayi sitesine gidip baktırdım, şasi numarası sonradan kaynatılmış dendi. :)

Geri