Araba Mandıraya Döndü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maart

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkese merhaba arkadaşımın arabasına bir şişe süt halıya döküldü döşemeye önce bir süre uğraştık güzelce temizledik fakat ertesi gün koku yayılmaya başladı ve feci bi koku arabayı kapladı.Arabaya binmeye korkar olduk.Aracı oto yıkamacıya götürdük oranın bize verdiği cevap döşemenin sökülüp altındaki keçenin değiştirilmesi oldu ve 150 tl gibi bir fiyat çıkardılar.Ne yapmamızı önerirsiniz oto yıkamacıya gitmelimiyiz yoksa başka yöntemlere mi yönelmeliyiz.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Maalesef sorununuz gerçekten çok büyük, bu iş taban döşemesinin değişimine kadar gidebilir :(.

süt öyle bırseykı aracın sacına kadar işliyor.

Aman Allahım . geçmiş olsun. En çok korktuğum şeylerden biri bu süt.hemen döşemeyi değiştirin.

benmde arkada bidondan bi kaç damla benzin dökülmüştü ama Allahtan koku kendi kendine gitti.

bir sütün bu kadar sorun açtığını ilk defa hayretler içinde okudum :eek:
döşemeyi değiştirmekte yarar var gibi görünüyor yoksa kötü sonuçlar doğurabilir
benzinden yana korkunuz olmasın hocam hiç bi sıkıntı çıkartmıyo uçuşkan madde olduğu için belki ufak bi lekesi kalıyo o kadar :)

Kaliteli bir halı yıkama makinesi kullbilirsiniz bence. Onlaraın ucuna ince bir aparat takılıyor. Belli bir bölgeyi çok daha güçlü yıkayıp çekiyor. İsterseniz önce deneyin.

icine iyice sinmeden degistirin bu durumu ayni koku busefer tavana ve diger sungerimsi bolumlerede siner.
arti verin bir 50 kaat daha komple kuaforunude yapsinlar icinin.

vaktiyle süt işinde olan biri olarak söylüyorum hemen döşemeyi değiştirin veba gibi yayılıyor koku.
not: süt döküldükten sonra ben aracı değiştirdim. (döşeme değişimine geç kalmıştım)

Geri