araba hırsızlığı!!!!!

polis soledi bu ev hırsızı anlamaz arabadan demişti haklı çıktı saolun allah sizin opelleri korusun

doğru söylemiş

gokalp' Alıntı:
arkadaşlar bnde geçtiğimiz günlerde bi haber aldım peugeot marka araçların airbaglerini çalıyolarmış

haremdeki şantiyem sırasında gördüm böyle bi olay sabah bi gittim kapıda polisler hayırdır dedim airbag alınmış dediler pejo 206 kapıyı egmiş adamlar yaw nasıl bir sanaattır servis bile kaç dakkada söküyo

bu arada evin bahçesinden bomlu vinçle araba aldıklarını duydunuzmu hiç bunlar adi pislikler sanki onlara çalışıyo millet pazardan meyva yüklü kamyonu çalıyorlar sonra sahibini arayıp bize şu kadar para ver diyorlar adam mecbur veriyo vakit yok mal çürüyecek neler var neler
ama unutmayalım ital şuçlar bunlar kap kaç gibi :mad:

1000 1500 ver taktır onlar sösün 200 300 e satsın

Neutral imzanı değiştirsen tam süper olacak gece vakti korktum valla birden ... :D

ben bayılıyodum az kaldı yanii ayyyy

TV de yakalanan bir hırsızın soylediklerini dinlemiştim, "arabanı evine zincirle bağla, yine de calarız diyor" immobiliser, alarm, direksiyon kilidi hepsi hikaye diyor adam.en fazla 1 dk. fazla ugrasırım dedi...durum vahim, kaskodan başka çare yok gibi

siz hiç 2004model sonrası çalınan ford gördünüzmü???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(bir anahtarcı olaraktan soruyorum bunu);)

not yazın arabaya.

Bak hırsız gel anlaşalım sen bu arabayı çalma torpidoda anahtarlar var al işini gör ondan sonra geri getir lazım oldukça gene gelir alırsın.
Çarpmamaya vurmamaya dikkat et.
Benzin azdı bide depoyu doldurursun hadi kal sağlıcakla...

immo dediğin nedir hırsızlar laptopla geziyomuş.en fazla 1 dakikada çalıştırıp götürüyolarmış audisini mercedesini bmw sini...

Geri