Araba çalışmıyor !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mert araçta LPG var mı?

Var nadir abi, atiker brc lovato falan forumlarında kontak kapalıyken bas tuşa 45sn bekle 30sn 20sn bekle falan yazmışlar, bizimki ecnebi işi prins bayii arayıp yarın bilgi alıcam direk lpgde nasıl çalıştırabilirim diyerek. Senin önerin nedir?

Bende ondan sordum zaten eğer dedim benzin pompasında sorun varsa aracı LPG çalıştırmayı dene eğer ki LPG de çalışır ise o zaman benzin sisteminde bir sorun olduğu daha da netleşmiş olacak... netten bak bakalım yaw... illa bu ürününde LPG çalışma tekniği filan vardır.

Anahtar takılır gösterge ışıkları yakılır, lpg iptal edilip benzine alınır. Bir kaç saniye bekledikten sonra yaklaşık 20saniye kadar lpgnin açma tuşuna basılır, düğmede bulunan lambalar yanıp sönmeye başladığında marş basılır ve direkt lpgde çalışır araba. Tabi bunlar teorik bilgi, yarın pratiğe dönüştürmek gerek. Uyuz olduğum komşuma yakalanmadan arabayı çalıştırıp sanayide bir usta aramam gerekecek, ayaküstü kavga etmek zorunda kalmıyım :D

benzin pompası gitmiş gibi duruyor hocam :). olmadı sök pompayı 12 v ver çalışırsa pompan sağlam bir kere çalışıp bir daha çalışmazsa pompa ölmüş demektir. bizim arabanın pompayı değiştirdim adam aynen böyle denedi valla :D

Dün arabayı çalıştırıp servise götürdüm, makinaya bağladı ama hata bulamadı, tıkır tıkır çalışıyo araba. hayalet girmiş içine herhalde :D

düzeldimi diyosun :)

Geri