Araba alacağım yardım eder misiniz lütfen?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Exor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araba almayı düşünüyorum. Marka/model olarak Opel Vectra 2003 veya 2004 model..
Bu araba ile ilgili bana gerekli bilgileri verebilir misiniz? Dizel yada lpg li düşünmüyorum, benzinli motoru destekliyorum. Kilometre başına ortalama kaç tl yakar?
2. el alacağım için nelere dikkat etmeliyim?
Büyük ihtimal 100.000 km yi geçkin oluyorlar ve 100.000 km yi geçtiyse aracın hangi parçalarını değiştirmeliyim iyi bir performans için?
Bu arabayı kullananlardan ve konu hakkında bilgisi olanların yardımına çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim...

en temel başlık kesinlikle yetkili servis yada güvenilir özel servise tepeden tırnağa expertiz yaptırp öle alın aracınızı. opel in yorulmuş yada bakımsız aracı sizi üzer.

Arkadaşımda 2004 model var 77.000 km de benzinli satmayı düşünüyor aracını ama ufak tefek masrafları var tabikide ortalama 500-600 lira kadar diyordu. Benim kullandığım kadarıyla biraz yakıtı fazla geldi onun haricinde güzel arabalar.

Vectra C 1.6 arkadaşım da var ve ortalama tüketim 8.6 Lt/100 km. Senin değerler çok fazla aksel eğer araç 1.6 ise tabi ki. O kadar yakmaması lazım.

500-600 lira masrafı var dedim Emre yakıt sakin kullanımda 30-35 kuruş diyordu basarsan biraz fazla yakıyor diyordu

Pardon :) Ortalama demişsin ya aklım ortalama tüketime gitmiş :)

sadece bi abiden duyduguma göre 1.6 benzinlisi vardı ve inanılmaz memnundu uzun yolda 90-120 km hızlar arası gidildiginde baya az yakıyormus cok memnundu inşalla sizde memnun olursunuz...

Teşekkür edeim, oraya da bi bakayım.. Masrafsız araç istiyorum, istanbuldan alıp hemen geleceğiz yani, sonradan sorunlar çıkarsa iyi olmuyor kardeşim ya..

Geri