araba alacağım fikirlerinize ihtiyaçım var

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bir muddettir aklımda vectra b kasalar var gidiyorum geliyorum aklımdan çıkmadı geçen hafta bir arkadaşım otomatik 98 model vectra almış arabayı kullanınca kendimden geçmedim desem yalan olmaz şimdi internette malum site sahibinden de araştırdım iş icabı statıon wagon olması gereken kafama göre bi vectra buldum.fakat araba 98 model benimde astram var statıon 99 model şimdi 99 model aracı satıp 98 almak ne kadar doğrudur.nedense vectralar daha donanımlı olmasına rağmen astralar daha yuksek fiyata gidiyor .kafamdaki soru işaretleri bunlar yardımcı olursanız sevinirim bahsettiğim araçta bu http://www.sahibinden.com/sahibinde..._otomatik-99WQQaXQQ18535712WQQpXQQdisplayitem

fiyatı iyi stw olması benim için bir + tam aile arabası tabi Tr de stw araçlar tutulmuyor o ayrı ama tadından yenmez hele uyun yolda yükünüzde varsa süper. boyadan önce motor veyürüyenine baktırın abs klima vs. bu gibi özellikleri çalışıyormu ben oadar arab sattım klimasına bile bakan yoktu çalışıp çalışmıyormu diye önce boyaya bakıyor herkes otomatik vites onada iyice baktırn hiç tamir görmüşmü filen bi sorun bence güzel araç karar sizin

araç guzel araç sahiibi araçı 3 gun önce 14 bin lira alacağı karşılığında almış servise göstermiş herhangi bir sorun olmadığı söylenmiş.13-14 arası bir fiyata satılabileceğini söylemişler durum bundan ibaret araç guzel ve temiz km dusuk dusunulebilir.ama aklıma takılan soru bendeki araba 99 model alacağım araç 98 ne kadar mantıklı işte sorun burada arkadaşlar

aracın sızın aracınızdan ucuz olma sebebı motor hacmının yuksek olmasından kaynaklanmaktadır egerkı 2.0 motor koymaz dersenız bence kacırılmıcak bır araca benzıyor tertemız duruyor fotolardan yas bakımındanda ole arada cok fazla bır fark yok ,donanım olarak cok saglam bır arac yıne son karar tabıkı sızın.

araç 2.0 motor hemde otomatik vites.
bu aracın yakıt durumunu 3 kere düşünmelisiniz.
şahsi kanaatim boşa kürek çekmek olur. huyunu suyunu bildiğiniz mis gibi astra var. 2.el araba risktir 11 yaşında olan daha risklidir.
değmez..

is yerinde bi arkadasda var hatta bi ara satmaya çalıstı satamadı ama çok güzel araba lpg de sehir içi 30 tl ye 130 km gidiyorum diyor o da otomatik 1 yada 2 parçası boyalı ederi o aralarda diyordu o da çok güzel araçlar ama alırsan zor satarsın söyleyeyim

burak o ilanı bende gördum tek tereddüt ettiğim nokta km ve 96 model olması yoksa amiral gemisi gibi araba

is yerinde bi arkadasda var hatta bi ara satmaya çalıstı satamadı ama çok güzel araba lpg de sehir içi 30 tl ye 130 km gidiyorum diyor o da otomatik 1 yada 2 parçası boyalı ederi o aralarda diyordu o da çok güzel araçlar ama alırsan zor satarsın söyleyeyim
ben zaten satmak için almıyorum satacağımız zaman allah buyuk der 3 aşağı 5 yukarı birşeyler yaparız.

araba temiz ve hoşunuza gittiyse,işinizede yarayacaksa,98 ile 99 arasında yaş olarak o kadar kafaya takacak bişey yok bence.

Geri