App uygulaması...

Ynt: Ynt: App uygulaması...

Zaman içinde gözlemlerimi paylaşırım, şimdilik sağlam gibi duruyo ama bakalım yağmurda çamurda neler olacak?

Ynt: App uygulaması...

Bu arada şimdi lafı geçince gördüm o nasıl Erdemir yazısıdır öyle? Opel Astra değil Erdemir Astra mübarek. İyi yapmışsınız sökmekle. ((:

Gercekten öyle bir duruşu vardı o yazının zaten çıkmak bilmedi uğraştırdı :-)

Uygulama güzel olmuş

Tam olarak neyi yanlış yaptım bilmiyorum, maalesef ön plaka ilk yıkamada düştü :-) Önceki mesajımda dediğim gibi bu işleri imkan varsa anlayana yaptırmak gerek :-)

ön plakanın yapıştığı yer plastik olduğundanmıdır nedir bilmiyorum ama ilk fırsatta benimde ön plaka düşmüştü ve hiç uğraşmadan vidaladım onu plastik kısıma temiz iş  :D

Bi anlık hışımla geldim eve tekrar biraz daha silikonla yaptım bu sefer bakalım hayırlısı...

Yakışmış şık durmuş. Kazasız belasız sürüşler

Güzel olmuş. Bende her aracımda yaptığım plaka kutusu iptalini yaptım. Ama ön tarafın düz olmamasından plakayı bi o tarafa bi bu tarafa büktüm. Plaka daha ilk günden hoşafa dönmüştü. TEk başına 3m çift taraflı bant arkada işe yarıyor ama ön tarafta köşelerden açılma yapıyor. Gerçi 15.000 km yaptım ön plakanın ucu açık şekilde,  hala yerinde  duruyor  kahka536

50m uzaktan belli app plaka olduğu,umarım çevirmelerde sorun yaşamazsın,orjinalleri bagajında taşımanı tavsiye ederim,güle güle kullan..

Geri