APP plakamı Nasıl yapıştırmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
varmışta kaldırmışlar rakip firmalar süistimal etmiş
Offici 1 de 50 kg taşıyacak çift taraflı bant var sökmek ve düşmesi imkansız ama suya nekadar dayanır tartışılır

Dün arabamdan söktüğüm plakayı gerı takdım, 3m bant almısdım tam o sırada calısan bırı bantlar ıyı tutmaz dedı bana sılıkonu onerdı, bende öle yaptım sılıkonladım eskı halı gıbı oldu, bantlar daha cok plastık kesım app lerı tutuyor daha hafıf oldugundan..

Ben silikonla yapıştırdım. Hemde çok sağlam yapıştırdım. Araç satılınca plaka değiştirirlerse alan kişi bir tane bagaj kapağı bir tane de ön tampon alması gerekebilir :)

Ben silikonla yapıştırdım. Hemde çok sağlam yapıştırdım. Araç satılınca plaka değiştirirlerse alan kişi bir tane bagaj kapağı bir tane de ön tampon alması gerekebilir :)

işte o durum cok kotu oluyor ama göz yumuyorum , sılıkon resmen tamponuda kopartıyor :(

Ben plaka değiştirmem. Alan kişi düşünsün diyorum :)

ya plakanın yazıları zarar gorurse sonra da sızdeeyken degıstırmek zorunda kalırsanız :D

O zaaman kolay gele :D

pattex1176731_958.jpg

Arkadaşlar Bundan Aldım Office 1 den 10 tl felan olması lazım ya 8 di ya 10 Yarın Yapıştıracam Allah izin verirse sizce

pattex1176731_958.jpg

Arkadaşlar Bundan Aldım Office 1 den 10 tl felan olması lazım ya 8 di ya 10 Yarın Yapıştıracam Allah izin verirse sizce

Onu sakın alma !! Koçtaşda ilk elim ona gitti 14 tl idi fiyatı .. kasaya geldim arka sıramdakı bır adamla o sıra muhabbeete gırdım bu bantla plaka tutturcagımı soleyınce tavsıye etmedıgını daha onceden kullandıgını ve cok sallandıgını soyleydı ve ben gerı sılıkon a dönus yaptım..Simdı beton gıbı oldu..

Geri