App plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2 Haftadır üstünde şuan sorun olmadı.Abartı değil kanımca orjinalleri bagajda;)

çift mühürlü app yasal zaten.artı polislerin baktığı falanda yok.tek mühürlü die ceza yenilceğini zannetmiorum.

çift mühürlü app yasal zaten.artı polislerin baktığı falanda yok.tek mühürlü die ceza yenilceğini zannetmiorum.

bu işi yapan yerler var ama yasal dayanakları var mı bilmiyorum,yani bu çift mühürlü app plaka için nereye gitmem gerek,bu tür yerlerin buna hakkı var mı??

yazacaksa yazar zaten.. ben orjinal plakanın boyalarını sildirip yeniden kesikli alman app yazdırmak niyetindeyim; artı kenarındaki siyah şeridi sildirip çift taraflı bantla çerçevesiz direkt monte yaptıracam da bir izine çıkabilsem..

en temizi o valla , bende bi fırsat bulsam silikon tabancamı elime alıp yapıcam :)

Ben kenarları tinerle silip harflari kalınlaştırdım ama dediğiniz gibi orjinal plaka üzerinde yazıları silip damgaya dokunmadan tekrar yazı bastırmak mümkün mü? Ben yapanı daha öncenden hiç duymadın.

valla bende duymadım uğur, proje benimkisi :D ama olurmuş gibime geliyor, çünkü çeperdeki boya ile harflerin üzerindeki boyanın menşei aynı, tinerle ikiside çıkacaktır. sonra hafif hafif sağa sola taşırarak boyanırsa sorun olacağını sanmam.. mühürlü app plaka işte :)

Ben 1 ay önce açık öğretim sınavı öncesinde, yaptırıp taktım arabaya.Sınavdan çıkıp eve dönerken polis çevirdi,orjinalleri geri taktırdı ve diğerlerini kırdırdı :S bu birazda şans işi benim arabada 4 saat durabildi :D:D

Ben kenarları tinerle silip harflari kalınlaştırdım ama dediğiniz gibi orjinal plaka üzerinde yazıları silip damgaya dokunmadan tekrar yazı bastırmak mümkün mü? Ben yapanı daha öncenden hiç duymadın.

dediğin şekilde olmaz uğur plakanın harflerinin kabartmalarının kalınlığında yaptırman lazım ..sonradan elle kalınlaştırıyor tabelacılar ama çok çakma duruyor

bu işi yapan yerler var ama yasal dayanakları var mı bilmiyorum,yani bu çift mühürlü app plaka için nereye gitmem gerek,bu tür yerlerin buna hakkı var mı??

orjinal app yapan yerler var ama yasal değil tabiki

Geri