apex'mi eibach'mi?

emrahaydemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben gitiim apex 4 cm yay aldım.kımısı dıyokı apex daha ıyı kımsıde eibach daha ıyı dıyor.fıkırlerınızı nedır hangısı apexmi eibach mı?

eibach forever en kaliteli yaylar ve orjinale en yakın eibach ve h&r dır ...

Aralarında kıyaslanan iki marka bunlar zannedersem kaliteleri birbirine denk. apex yaylarından memnunsan sorun yok umarım hayırlı günlerde kullanırsın.

Adasim,, apex aldim diyorsun taktirdiysan güle güle kullan bos ver takma kafana ama taktirmadim geri verebilirim diyorsan H&R benim icin tek markadir..tabiki zevkler ve renkler tartisilmaz eibach tan cok memnun arkadaslarda var.saygimiz sonsuz..

modifiye için apex idealdir.eibachin orjinal yayla pek farkı yok aslında.yay takmaktaki amaç nedir? arabamda eibach yay demekmidir? tabiki hayır.ozaman apex doğru bir tercih bence...

almışsın hayrını gör eibach biraz daha konforludur ben daha spor konumda seviyorum dersen apex iyi seçim olmuş ;)

Bence Apex.

kesinlikle eibach tavsiye ederim. konfordan cok az kayip var fakat yol tutusta cok fazla faydasi var...

maxtrac öneririm. tüv onaylı tek yay olması lazım....

Eibach dha iyi.Hem konforu bozmuyor hemde aracı gerektiği kadar indirip yol tutuşunu müthiş derecede arttırıyor 2 hafta önce taktık çok yakın bir arkadaşımın bertonesine tek kelimeyle süper oldu :)

Apex kullandım daha önce daha güzel indirdiği kesin ama sert karakterli bir yay.Jant ve lastik kombinasyonu + spor amortisörle içiim dışıma çıkıyordu...Bir dahaki aracımda Eibach kullanıcam sanırım :)

Geri