Antifriz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bütün opellerde kırmızı renkli mi olması lazım antifirizin.benim astrada mavi antifiriz var sorun olur mu

bence değiştirin, sorun mutlaka olur, silikatlı antifriz kullanmak tortuya dolayısıyla tıkanıklığa neden olur...

aslı kökü 40-50 YTL tutmaz bile, bu para için riske girilmez.

edi' Alıntı:
yani şu ana kadar bi problem yaşamadım değiştireyimmi ne dersiniz yoksa zaten 75000 geliyo sabredeyimmi?

kırmızı antifiriz kullanmak lazım!mavi antifiriz kısa vadede sorun çıkartmayabilir ama uzun vadede sorun yaratma ihtimalide var!en iisi mavi antifirizli araçlar aracınızın motor soğutma suyunu komple temizletip kırmızı antifiriz koydurun!

walla benim arabada da yeşil antifiriz war.. değişsem mi acaba_??bi konu açsak bununla ilgili anket falan olsa..

boşverın mavıyı yeşil arkadaşlar kırmızı koy keyfına bak cok kalıtelı bı antıfırız bu kırmızı uzun vadede cok dayanıklı.. bırde eskıden mavı antıfırzı olanlar sadece boşaltmak yetmez komple suyla temızlenmesı lazım

en iyisi benimki yeşil,mavi ve kırmızı karışık birazda su:) nasıl derseniz ben koydum su eksilince 1 litre mavi-yeşil gibi olandan daha sonra servis koydu kırmızı böylece her renk oldu.:D

irfan_1' Alıntı:
en iyisi benimki yeşil,mavi ve kırmızı karışık birazda su:) nasıl derseniz ben koydum su eksilince 1 litre mavi-yeşil gibi olandan daha sonra servis koydu kırmızı böylece her renk oldu.:D
senınkıde iyimiş:rolleyes: :rolleyes:

bende mavi var:)

marikan' Alıntı:
hacı abı dedım kırmızı koyum dedım lafımı dınlemedı mustafa:D neyse bu kış sizide kırmızıcı yapalım:)

Geri