Antifiriz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vectra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Vectra_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar

Malum soğuk havalar başladı kış bakımı olarak antifirizi bugun koydum

geçen sene mavi bu sene turuncu koydum mavi ile turuncu arasında ne gibi fark olabilir yada yanlış mı koydum rengini şimdiden cevaplar için teşekkürler

Araç kaç model?

turuncu dediğiniz organik antifiriz ise inşallah sıkıntı yaşamazsınız.
organiklerin çözücülüğü yüksek olduğu için genellikle kalorifer ve radyatörde sıkıntı yaratıyor. mavi ile devam etseydiniz keşke.
ama aracınızda devamlı daha öncede antifiriz olduğu için sıkıntıda yaratmayabilir.

Geçen aracımı bakımdan çıkardım ve turuncu kullanılmıştı ve görünce sadece 50 km yapmıştım anında gittim boşalttırdım yerine mavi koydurdum. Başıma iş açar diye çünkü çok sert bir ürün pas pis bırakmaz ama eski araçlarda da delinmedik sızdırmadık yerde bırakmaz.

Araç kaç model?

2000 model araç
resimde bulunan turuncusunu koydum ama inşallah yanlış yapmamışımdır.

Aracım da mavi varmış geçen seneden mavi varken radyöterde su kaçağı gibi çok hafif sızıntı yoktu turuncuyu bi koydum radyöter hafif turuncu oldu hafif sızdırdı radyötere ne olduysa koyunca

Ekli dosyalar

• SUPER%20ANTIFRIZ%203%20LT.webp
    SUPER%20ANTIFRIZ%203%20LT.webp
    41.7 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Bu resim de olan sanırım mavi değil mi?

Bu resim de olan sanırım mavi değil mi?

İnternetde bulduğum için böyleydi kabı turuncusunu koydum. yanlış koyduysam değiştirecem daha dün koymuştum sizlerinden bir fikirlerinizi almak istiyorum

Furkan 1994 model aracım var geçen bakım yapıldı Turucun kullanıldı. Bende hemen gittim mavi aldım ve anında değiştirdim. Çünkü turuncu ve kırmızı birbirlerine yakın ürünler ben olsam direk mavi ile devam ederim. Kendin değiştirirsin zaten. Başına iş alma yada şans deme değiştir.

Maviden daha iyi dediler turuncu koydum daha saglikliymis ve parasida maviye gore biraz pahali turuncu olmazmi şimdik kesin ne yapacami sasirdim :)

Turuncu ve kırmızı iyi ama eski model araçlar için bana göre uygun değil soğutma sistemin de sorun olsa bir şekilde çözülür de ısıtma sisteminde kaçak yapar ise ayıkla o zaman pirincin taşını.

Geri