Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Opel Corsa ultimate AT8 2024 Eylül başında teslim aldım, antifriz ok işaretinin oradaydı, acaba minimum yazan yere gelincemi değiştiriyorum birde hangi marka sanırım mavi antifriz resimde koymaliyim
Sıfır aldığınız aracana bu kadar sürede herhangi bir antifriz değişimi yapmayın, yetkili servise götürün. Herhangi bir kaçak olup olmadığına bakmalarını ve eksiltme varsa tamamlamalarını isteyin.
Bu son attığım foto araç soğukken bu seviyede, diğer fotoğraftaki çalıştıktan 5 dakika sonra yukarı çıkıyor normal mi diye sordum,yoksa Eylül de bakım zamanı
Bu son attığım foto araç soğukken bu seviyede, diğer fotoğraftaki çalıştıktan 5 dakika sonra yukarı çıkıyor normal mi diye sordum,yoksa Eylül de bakım zamanı
Max ve min çizgileri nerede göremiyorum ama normal değil. Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz hararet yapar. Çeşme suyu sakın koymayın. İlla eylülde gidecekseniz araç soğukken saf su alıp üzerine ekleme yapın