anti d smart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nfrt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bildiginiz üzere bugunkü maçları sadece D Smart yayınlayacak...Buna bir dediğimiz yok ama bu düpedüz soygunculuk, tüm maçları tek bir kanalın alması taraftarıyım ben. Bir kez üye olursun iş biter, tabi ki klüp para kazanıyor ama bu şekilde çok saçmalamaya başladılar. Yani lig maçlarını seyretmek için Lig tv, UEFA maçları için D-smart, yakında antremanları da başka bir kanal satın alır onun kutusunu da aldırırlar bize...

:(

Katılıyorum. Uyuz oldum sabahtan beri .eve kaç tane kutu almamız gerecek daha merak ediyorum. Yakında takım takım kanallara dağılırsa şaşırmayacam artık

Star'ın süresi bitince Şampiyonlar Ligi nereye gidecek bakalım...
Uğur Meleke de yazılarında değiniyor, hafta sonu İngiliz, İspanyol, Alman vs. liglerden bedavaya 20-30 maç izliyoruz, kendi ligimizi izleyemiyoruz...Trajikomik bir durum.

anti-doğan bencede:mad:

gerçekten saçmalık yaa
digitürk o kadar para veriyoruz şimdide d-smart cıkardılar başımıza

Alan var alamayan var :)

ne gerek var ki almaya
git bi kahveye paşa paşa
izle
hem ambiyansı da oluyo
sandalye fırlatmalar falan..... :D:D

ne gerek var ki almaya
git bi kahveye paşa paşa
izle
hem ambiyansı da oluyo

Off-Topic yapma !
Biraz ciddiyet Lütfen !

Bence de çok saçma ya, lig iiçin ayrı kurulum, şampiyonlar ligi için ayrı kurulum... Hangisini hangi uydudan ve hangi kumandayla açıp izleyeceğiz hepten şaşırdık.

ne gerek var ki almaya
git bi kahveye paşa paşa
izle
hem ambiyansı da oluyo

Ali belki dalga geçiyor ama ben katılıyorum. Eve kutu üstüne kutu doldurmak yerine kahveye gitmek daha avantajlı olacak gibi görünüyor. Ben kendimce protesto ettim bugün ve yarın maç izlemeyeceğim.

Geri