antenden basım agrıyor

yav öle deil anten paramparca derken anten 3 parcaya ayrılıyor ve içindeki kablolarıda yerinden cıkıyor

ozaman antenın spıralını kırıyorsun sureklı
yerınde sorun var yada takan yanlıs yonde takıyor
anten kıvrılıyordur motordan cıkarken

anladım kesin öle bi sorun vardır gösterim bakam tşkler herkese

Antenden veya başka sebepten başı ağrıyan arkadaşlarım geçmiş olsun.

saol cigerim

geçmiş olsun...

bence yerine manuel anten taktır;şehir içinde kapalı idare edesin uzun yola çıkmada anhtaruyla açarsın;zaten çok fazla dayanmıyor bu motorlu antenler;gördüğüm kadarıyla hyundai den başka pek kullanan yok otomatik anten;eğer sorunsuz olsaydı bence opel devam ettirirdi yeni modellerinde;ben 7 ytl ye alıp takmıştım manuel anteni aracı aldığımda fabrikanın taktığı anteni duruyordu ama arızalıydı;tamiride pek mümkün değildi....

bence yerine manuel anten taktır;şehir içinde kapalı idare edesin uzun yola çıkmada anhtaruyla açarsın;zaten çok fazla dayanmıyor bu motorlu antenler;gördüğüm kadarıyla hyundai den başka pek kullanan yok otomatik anten;eğer sorunsuz olsaydı bence opel devam ettirirdi yeni modellerinde;ben 7 ytl ye alıp takmıştım manuel anteni aracı aldığımda fabrikanın taktığı anteni duruyordu ama arızalıydı;tamiride pek mümkün değildi....
1991 model arabamdaki orjinal anteni halen kullanıyorum. Birkaç kere acemiler tarafından içinin açıldığı her halinden belli. Arabayı aldığımda tam açılmıyordu, iyi bir usta sayesinde şu anda sorunsuz çalışıyor. Parçacılarda 45-50 YTL ya satılan otomatik antenler bizim arabalarda faydalı olmuyor. Bulursanız orjinalini, bulamazsanız sizin de önerdiğiniz gibi manuel olanını almak en mantıklısı.

Geri