Antara mı? yoksa Captiva mı?

• Antara

Oy: 26 42.6%
  • Captiva

Oy: 35 57.4%

• Kullanılan toplam oy
    61

astracoupe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tercihiniz hangisi olurdu?
(kasa, duruş, konfor, tip, ic hacim, görsellik...bakımından)

captıvya cok guzel ya bındım arbaya hayran kaldım ınesım gelmedı :)

Antara yı Showromda inceledim gayet güzel tartışmasız malzeme kalitesi,konfor,işçilik konularında Captiva dan üstündür lakin görsellik,kasa,duruş bakımından Captiva nın daha iyi olduğunu düşünüyorum Opel den Antara gibi değil daha heybetli bir 4x4 beklerdim hayallarim Antara ile biraz kırılmış durumda bu karşılaştırmada oyum Captiva ya

dış görünüm olarak captiva daha gösterişli duruyor iç donanımları kousunda pek bilgim yok

kasa, duruş, konfor, tip, ic hacim, görsellik...bakımından yani hepsinden antara

Opel mi, Daewoo mu?

captiva gorunus olarak daha guzel hemde boyut olarak daha da buyuk antaradan bu araç o kadar kotu olsa opel getırıpte satmazdı.

Son düzenleme:
ben ikisine de binmedim sadece dışına göre tipine durusuna göre değerlendirmek gerekirse captıva antaradan çok daha güzel

antara güzel araba sadece ön farları bi garip.. showroomda gördüğümde güzel gelmişti ama daha sonra dikkat ederseniz arabanın önü çok tipsiz duruyo.. farlar birbirine çok yakın ağlayan somurtan bi çocuk gibi.. ama iç kalitesi falan güzeldi gerçekten...
captiva dıştan daha mantıklı duruyo.. yada hondanın yeni crv si de olabilir..
antara malesef son tercihim

Geri