antalyadaki yangın

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şu an haberlerde izliyorum antalyadaki yangın çok kötü. resmen yanıyo her yer. BELKİ ŞU AN BUNUN İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ BİŞEY YOK AMA GERÇEKTEN DİKKATLİ OLMAK GEREKİYO ORMANLARIMIZI KRUMALIYIZ. ÖZELLİKLE ARAÇ KULLANIRKEN SİGARA İÇENLERİMİZ VARSA İZMARİTİ CAMDAN ATMAYALIM ATANLARI UYARALIM...

Gerçektende cok büyük bir değerr ormanlarımız kül oluyor...Ciğerlerimiz yanıyor,gittikçe çölleşiyoruz....Allah bu afette zarar gören bütün yurdum insanlarına yardım etsin inşallah....Bizede akıllanmayı ve sorumsuzca davranmamayı bahşetsin ...

dumanlar alanyadan bulut halinde görünüyo.

içimiz yanıyo.

içimiz yanıyor...

Oturduklari Koltuklara Milyonlarca Dolar Harciyanlar Söndürme Uçaklarina Para Bulamiyolarmi Bir Ağaç Kaçyilda Yetişiyor Lütfen Duyarli Olalim Ormanlarimiza Sahip çikalim

aynen benimde içim yanıyo tv de gördükçe çok kötü bir durum keşke elimden yapacak bişey gelse :(

bugün gazetede yanlış okumadıysam 17 bin futbol sahası büyüklüğünde yer kül olmuş cok üzüldüm valla bugünlerde çok dikkatli olmak lazım...

ya kardeşim,şimdi isyanları oynıcamm.her sene haziran oldu mu baslıyo,eylül sonuna kadar ha bire yanıorz..hepimiz çokkkk daha sorumlu olalım,ve bu baştaki insanlar buna bi çözüm yok mu,devriye ihbarcı gezdirsinler,ormanlar arası yollar daha geniş olsun,büyük su ve kum tankları yapsınlar belli bi mesafe aralıklarında....milli hasılatın bi kısmı buraya harcansın yoksa zaten ormanımız paramız gidio.....ya senelerdir böyleeee.bi sonraki seneye önlem alınmaz mı yaaa.çok hassas ve ısrarlıyım :mad:bu konuda.

Son düzenleme:
:(...

Geri