Antalya'da Yıkama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mctoraman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mctoraman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar antalya da araçlarınızı nerede yıkatıyorsunuz benim bu gün itibarı ile 4. yer değiştirişim birisi tamponları silmez,birisi kaporta üstündeki suyu tam almaz,birisi kapı içlerini silmez...... bunların hiçbirini söylemeye gerek kalmadan yapan bir yer varsa lütfen paylaşalım(reklam olmazsa tabi)

Cem hoşgeldin öncelikle
Ne tarafta oturduğunu söylersen bir fikir verebiliriz.

Konyaaltı ama desenki serikte artık oraya gideceğim

Valla ben arkadaşlar en son yıkamacıya 1 sene olmuştur yıkattığım. Artık gitmiyorum çünkü bacak kadar sıpa arabayı 3 metre öte alacam diye ayna ayarı yaptı ona uyuz oldum zaten; dur demeye kalmadı koltuğu öne çekti airbag ışığını yaktı. Bu son aldu yani. Kendim pazar günleri yıkıyorum keyifle şampuandı köpüktü bilmem neydi güzel vakit geçiyor. Şikayetçi değilim.

uncalıya çıkan yol üstünde gülgen market arkası

Konyaaltı ama desenki serikte artık oraya gideceğim
serikte otogarın ordan veya rüştü rençber caddesinden girince kardeşler markete ulaşıyorsun sola dön 50 metre kuzeye devam et oradaki yıkamacı temiz iş yapıyor.serikt derken abartma yoksa tabi...

uncalıya çıkan yol üstünde gülgen market arkası

Nasıl tarif etsek;

Sahilden uncalıya doğru gidiyorsun, garanti ışığını(100.yıl) geçtikten sonraki ışıktan (nur pastahenesi v.s.) sağa dönüyorsun. Dönebildiğin ilk sola göndüğün köşede Vip Auto var yıkamacı. Dış görüşünşten cade v.s. bir yere benziyor şaşırma :D 12+bahşiş iç dış yıkama. Wi-fi, çay v.s. hizmetleri, kredi kartı v.b. kolaylıkları ve temiz bir ortamı var.

sanırım ben de vip auto'da yıkatacağım. iyi bir yere benziyor. eve de çok yakın.

Geri